Speedzone használtteszt: Lexus IS300h Entry Plus (2016): Én sem tudtam!

speedzone.hu

56 E megtekintés16

  Autótörténet-lekérdezés: www.carvertical.com/hu/landing/v3?a=speedzone&b=2cbb4205&fbclid=IwAR2szOWVQe4U0u4qjMGP5eHMdOTf2rKQ3azgUB7i-TxiakUFeUNjfQqZNCQ
  EuroFleet - Prémium Használtautó Centrum: www.premiumhasznaltautok.hu
  www.unixauto.hu
  www.patreon.com/speedzone
  www.speedzoneshop.hu
  A megjelenése óta tetszik a formája, azonban soha nem vezettem, most egy gyors próba alkalmával próbálja az IS300h bizonyítani népszerűségét. Tényleg annyira jó autó, mint a hírneve sugallja?
  #speedzone #göbi #doki #lexus #entry #plus

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Bakti Tamás

   Szedánb*zi vagyok, nagyon is tetszik a forma. Csüccsenném.

  2. Adrian Marin

   Értem én H kell ez de mégis....a 83as orosz fagyasztóládám pont ilyen hangot ad ki...én megőrülnék tőle

  3. Szabolcs Berki

   A Carverticalos tolvaj bandát miért kell promotálni? Az adatok amiket kidobnak egy kalap szart nem érnek. Tényleg ennyire kell a lóvé? Amúgy a videók nagyon jók!

  4. Balázs Kis

   Tetszik !

  5. Mézgagéza vagyok nem lopom a napot

   Szerintem csúnya!

  6. Kristof Kiraly

   Draga ismeretlen, aki mindig beallitod a SponsorBlock-ot, mire en megnezem a videot, jovok neked egy naaaagy korso sorrel! Koszi!

  7. Tamás Hunyadi

   Imádás.....nx...rx.....szintén.....a gs az álmom.....

  8. Big mr

   Azért a Kopasz már gondoskodik a kamuvertikálról, hogy ciki legyen reklàmozni

  9. Iványi Zsolt

   Miért nem az adott autó lekérdezését látjuk? Talán mert hibásak az adatok ? De akkor van értelme a car vertikál kekérdezésnek ? Jszp rendszer ingyenes!!!

   1. Peter Molnar

    Konkrét kocsihoz az Eurofleet meg magától is odaadja a szerviztörténet és a káreseményeket is, szintén ingyen 🤔

  10. R&B Jimny

   Miért mindig csak "példajármű" ??? Kérdezzétek le amiben ültök....

  11. DonkeyKong

   A carverticallal kapcsolatban szerintem érdemes megnézni a becsületnepper új videóját, ami objektíven körüljárja az egész problémát. 'Ez ciki, mint autós-youtubernek a carvertical reklám.' Akkor inkább számoljunk 2X a videóban: egyet az elején, egyet meg a végén. :D Azzal mindenki jobban jár a lehúzó cégeket kivéve.

   1. Big mr

    Azzal lemèlytorkoztatta a kamuvertikàlt rendesen 😁

  12. M. Thomas

   Carverticalt mint szponzort Becsületesnepper mai "tényfeltáró" riportja után kevésbé tartom hitelesnek

  13. kiskami

   Ilyen autóm van. Hasznos a carvertical: mindhárom autóról, amit néztem - tudott az előéletre értékes infókat (korábbi sérülések, javítások, tulajváltások) adni és megerősíteni pl. a szervizkönyvet vagy alkuhoz infót. A formával kapcsolatban azt tudom mondani, hogy élőben kell megnézni méretet, formát és színeket, mert videón ezek nem tudnak átjönni. Ugyanez a belsőre is igaz. A sportosságot meg S fokozatban ajánlom legközelebb próbálni - más a gázreakció, máshogy működik az egész meghajtás (motor, váltó és kormány?). A D az a kényelmes utazós. Elsősorban az eCVT és a hibrid rendszer miatt csalóka a menés érzet is benne, nem lehet a motorhangra hagyatkozni.

  14. Gergely Czimer

   Volt a kezembe többször is ilyen, nagyon kényelmes és jól kezelhetö kocsi. Megbízhatóságban és minöségben is veri a német konkurenciáját.

  15. Dániel

   Szép külső, a belső franciák melett nem igazán tetszetős,ez még extrázott is, mégis olyan olcsó fapad hatást kelt egy Mercedes, vagy Citroen belteréhez képest :/ Ezek a zárófülek még mindig a suzukira emlékeztetnek engem . :( Pedig elég szimpatikus lenne összeségében az autó!

  16. János Szatmári

   Luk-szussz

  17. purumbagat

   Egyedül a Lexusnak áll jól ez a nagy"pofa".Meg lehet nézni az új IS-t is,hihetetlenül szép.

  18. Prem 51000

   Annyira jól néz ki a lámpamosó, mint a szar!

  19. Attila B.

   Vártam nagyon ezt az autót, de ennyi téves információ is rég volt már...teljesítmény adatok, csomagtartó térfogat, ASC (nincsen semmiféle zajszűrés, épp hogy mesterségesen generál motorhangot). Nagyon összecsapott lett a bemutató és az egészből az jött át, hogy még a tesztelő úr sem hitte el azt, amit mondott. A lelkesedés legapróbb szikrája is hiányzott.

  20. Bence Borbély

   Nekem tetszik

  21. Imre Csányi

   Telefontok adja nagyon :D

  22. Pitr Farkas

   2019 piros színű, és fehér tahara belsős Lexus IS300h tulajdonosa vagyok. Eddig 50e km-t mentem vele, az átlag fogyasztásom 4.8-5.4 L. Göbi az ASC téves infót ad a videoban, a kocsiban levő ASC (Active Sound Control) arra szolgál hogy mű motor hangot adjon ki, elég gagyi dolog, így rögtön kikapcsoltam. Továbbá sajnos nem említi a kocsi futóművét, ami kár mivel egész komoly összeállításrol van szó, Lexus GS-ből lett átvéve. Kocsi nem kis szedán, 2.8 méteres tengelytávja jóval nagyobb mint az Octaviae. A sportosságra ott van IS350 verzióban amely 6 hangeres 300+ le tejlesitmenyt ad le, azzal már lehet itt ott bolondozni, pláne ha hátsókerék hajtasos. Én viszont elégedett vagyok a 300h-val, nagyon komfortos, gyors is tud lenni az autópályán, belseje nagyon csendes, a belső illata elképesztő jó, az ülések szuper komfik, kanyarokat is átlagon felüli módon veszi (ott van hátul az 50-kg aksi). Mindenkinek ajánlom!

  23. János Youknow Kovács

   Meg anno nagyon nem jött be de pont a napokban mondtam az asszonynak hogy ezt valahogy megszoktam már kevésbé borzalmas sőt tetszik 🤣

  24. György Előd

   Kísèrtetiesen hasonlít a felnije a 8gen accordjèhoz.

  25. József Kalányos

   Kern Andrásnak is ilyen van

  26. István Forgó

   ..."km-óra nem tekert"... Azért 2017-ben egy erős ötvenest "TOLATOTT!" Annyira gyűlölöm ezt a Carvertical reklámozást! Inkább mondanák a pofánkba, hogy ezt a videót az Ő jóvoltukból forgattuk, de az a műmajerkodás visszataszító!!!

   1. Balázs Gaál

    @Jakshee Ez elég nyilvánvaló, szerintem.

   2. Jakshee

    @Balázs Gaál Én eltudom képzelni hog 85610 helyett 25610-et írtak be az állomáson. Aztán 2 honappal később javította az új tulaj vagy a régi. Sajnos volt már rá példa.

   3. Balázs Gaál

    @István Forgó Nem értem, hogy mit nem értesz egy elíráson. 2017.03. 76 136 km 2017.05. 25 610 km (kb. 85 610 helyett) 2017.07. 89 802 km 2 hónap alatt 64 ezer ment bele a tolatás után. Most akkor mikor parkolt a gép? kepkuldes.com/image/Q7syKR

   4. István Forgó

    @Balázs Gaál és közben bár telt az idő, de az nem számít. Gondolom az Idő alatt inkább csak parkolt a gép, hogy "utolérje" magát... Tudom hogy nem a tesztautó van ott, meg is említettem, hogy akkor minek?

   5. Balázs Gaál

    @István Forgó picit jobban nézd meg, mert a következő állásig meg hirtelen beleugrott 60 ezer, szóval az a tolatás elírás lesz, meg amúgy se a konkrét autóé

  27. gábor kalderás

   Hogy tetszik? Ölelném, sose engedném el!!!😁😁😁

  28. Csaba Hitka

   12 perc alatt öt reklámot néztem meg a ti reklámaitokkal együtt😅

   1. Sándor Seres

    Használj reklám blokkolót. Annyi van mint égen csillag.

  29. Martin Gál

   Lexus CT200h használt teszt várható?

  30. Gaben

   Az egész kva video reklám b+.. 🤮🤮🤮

  31. Egészség Erő

   Én Lexus fan vagyok,de ez mocskos unalmas belülről.

  32. Istvan Erdelyi

   Nagyon tetszett mindig is. Kis híja volt, hogy nem ezt vettem a Prius helyett.

   1. György Guj

    Én azóta bánnám a helyedben...

  33. Crafter

   CVT bőgése borzalmas. Nekem tetszik, hogy megbízható, de egy élvezhetetlen célszerszám így csak.

  34. Zsolt Márkus

   Ez az autó azon kívül hogy egész pofás és megbízhatónak mondjuk, nem jó választás. Se sport, se kényelem nincs meg benne. Akkor mire IS és mire a Lexus? Vannak jobb modellek :) ezt azért el lehetett volna mondani

  35. Gomez Vasquez

   Ezek a motorok valóban "krúzolósak"', de ha kell lehet vele előzni. Nekem is azt volt furcsa megszokni ennél a hajtásnál amit Göbi is említett, hogy kevésbé hallod a motort és ha hallod is akkor csak egy kis állandó morajlást. Korábban csak manuális váltós autót vezettem, így én mindig a motor fordulatszámával kötöttem össze a sebességet. Pár napba telt míg megszoktam, de nagyon jó ez a hajtás. Kiforrot, spórolós. Nem tudom 2016-ban, hogy volt de most 10 év garanciát adnak az akumlátorra, ami szerintem már bőven jó.

  36. rustgmeister

   Köszönet a videóért, a nagyon naggyával egyetértek, de pár apró tévedés van benne. A csomi 450liter tudtommal, nem 520, a kényszerített elektromos mód 45-50nél kikapcsol akkor is, ha finoman gázol az ember és van még nafta az akkupakkban, 80környékén csak akkor megy elektromosan az autó, ha lejtőn vagy gázadás nélkül gurul az ember, és tudtommal ebben nincs még aktív zaj elnyomás (Active noise control), vagy ha van is, azt nem a bal kéznél levő tekerentyűvel állítja az ember, azzal nálam legalábbis ugyanilyen csak kicsit felszereltebb autóban az ASC-t (Active sound control) vezérli az ember, ami épp hogy motorhangot generál, hogy sportosabbnak tűnjön (spoiler alert: nem fog :)), nincs szó kioltó frekvenciákról, csak egy hangosabb nem túl szép motorhanggal igyekszik túlkiabálni az eredetit. Egyebekben egyet értek, nem sportkocsi, de nagyon kellemes és "nagyon működik".

  37. Valentine Dirk

   Nekem az elózó generáció alufelnie tetszik rajta.Remélem a cd-lejátszót nem akarják kitépni belóle.:-)

   1. A V

    *alufelniJe

  38. István Darabos

   Ugyanazt a carvertical adatlapot néztük? Mert nálam azért tolatott egy pár tizest 🤔

   1. Dániel

    Értelmezd néha amit látsz.Utána ragadj billentyűt.

   2. Domonkos Buza

    Egyrészt nem a tesztelt autót kérdezte le, másrészt, ha megállítod és megnézed, 76 ról 25-re, majd 25-ről 89-re 1 hónap alatt ugrik vissza. Több mint valószínű, hogy elírás :)

  39. Pixel master

   a külalak nekem is tetszik :)

  40. Tomi Jónás

   Szia Göbi! Ha lesz rá lehetőséged, tesztelsz nekünk egy Volvo Xc60 2014-2017 közötti 2.0 benzines autót is? Nem nagyon lehet rá találni normális tesztet és Te nagyon jól kitérsz a részletekre! Köszönöm!

   1. Tomi Jónás

    @Peter Molnar Köszönöm, gyorsan rá is kukkolok😉

   2. Peter Molnar

    Eurofleetnél van is pont egy 2017-es, bár dízel, de ugyanaz a Geely korszak motorcsalád

  41. BaskheM95

   Nekem tetszik, a predátor pofa eleje is. .)

  42. Garázs Géza

   Listát tudnék írni miért NEM kéne ez nekem : 1: nincs diesel motor sem benne, annyi jó diesel motoros autót lehet az EU ban kapni , van miböl válogatni 2:Japán , elvböl nem veszek Japán autót , én a EU iparát azzal támogatom hogy EU autót veszek 3: automata , ráadásul ritka CVT , elromlik , ki javítja meg? 4: ritka modell , így alkatrész sincs hozzá rendesen , valszeg azért méregdrága is 5: semmi különleges nincs ebben a Lexusban,sem klönlegesen kényelmes sem különlegesen vagány , tehát birtokasi vágyat sem ébreszt

   1. Balázs Gaál

    @Garázs Géza Amíg lószar van, veréb is lesz. Nekem mondjuk égő lenne, ha úgy okoskodnék egy autóról, hogy fingom sincs az alapvető tulajdonságairól.

   2. Garázs Géza

    @Balázs Gaál hogyne érdekelne mást , lájkolják is :)

   3. Balázs Gaál

    Egyrészt a sírásod senkit se érdekel, de ha már írásra vetemedel, legalább odáig juss el, hogy ebben az autóban se CVT váltó nincs, se másfajta.

  43. Black Phant

   is350 sokkal szebb

  44. pados pados

   szerintem nem egy nagy durranás.olyan mint a ha a elözö IS széria lenne ráncfelvarottan

  45. Norbert Balogh

   Göbi te elég sokat Golfozol. Csak kivancsiság......milyen érzetre egy ilyen Lexus a Golf 7-hez képest?

   1. Garázs Géza

    @Norbert Balogh ja, láttam, a Mercedes CLA is egy ortolós fos lett , én ki merem mondani :)

   2. Garázs Géza

    @Norbert Balogh ha jó futóművet akarsz látni nézdeg az Alfa giuliát ott a spanyol oldalon

   3. Garázs Géza

    @Norbert Balogh igazad van tévedtem , az orrtolós a gof8 , a golf 7 GTI clubsportot láttad? az 19zoll ketékkel meg megpördül :) még veszélyesebb , mert az túlkormányzott. ne haragudj , de a VW golf alatt nincs jó futómű , sem a 7,sem a 8 alatt

   4. Norbert Balogh

    @Garázs Géza Nem irok be semmit sehova, mert pontosan tudom, hogy hogyan teljesitett a Golf 7 a javorszarvas teszten, siman maga moge utasitotta a konkurenseket az az "orrtolos fos"! :) Szerintem neked kellene beirni a keresobe a Golf generaciokat mert van egy olyan erzesem, hogy fogalmad nincs mit beszelsz! Egyszer olvastal valamit, feltetelezem azt h a Golf8!!!! szarul szerepelt egy spanyol javorszarvas teszten, a 7hez kepest tobb mint 10km/h-val rosszabbul teljesitett! De majd arra is vedd a faradtsagot, hogy utananezel, hogy miert, meg annak is h ugyanott, ugyanakkor a Mercedes CLA meg kevesebbet tudott!

   5. Garázs Géza

    @Norbert Balogh írd be a yt ra Golf Moose test , spanyol nyelvű oldal , ott van , megbukott , olyan ortolós szar hogy nem tudja teljesíteni amit kellene

  46. CATaclysm

   Kiegészítenem pár érdekes dologgal a művész úr mondókáját! 50 ig lehet "EV" vel, ha véletlen akár egy lejtőn 51 re gyorsulsz ki is kapcsol. Ha nem nyomod be a gombot és óvatosan nyomod neki a gázt akkor viszont 80 ig is elmegy... ki érti ezt :D Nekem nx 300h van, azzal az EV hatótáv olyan 2-3 km lehet majdnem teli aksival. Sport módban közepes tempókban meglepően fürgén és nagyobb hisztéria nélkül indul meg. Ilyenkor minden kijelző pirosra vált, az "energia" mutató helyén pedig a fordulatszám jelző jelenik meg, Továbbá azt se árt tudni a közönségnek, hogy ez a hajtás a maximum sebességben elmarad a többitől. Nem véletlenül. Forog nagyobb tempónál mint az őrült és eszi a benzint is rendesen.(bár lehet a nagyobb kasznim miatt ez hatványozottan van jelen) 130 as tempóra állítva távolságtartó tempomattal ha kiáll előlem aki feltartott úgy felbőg a motor hogy azt hiszem valami baja van, pedig 120 ról 130 ra nem illene neki, csak a szoftver valamiért padlógázt ad, akkor meg szegény kétségbe esik mitévő legyen. Nem is használom emiatt... sajnos ugyanez igaz nagy tempóban az intenzívebb gyorsulásra is. Finoman kell bánni a gázpedállal hogy ne zavard össze, vagy csak át rakni ECO-ba. Az megoldja részben a problémát. Városba-agglomerációba való autók nem autópályára. Városban olyan mintha egy hangszigetelt dobozba utaznál. Főleg ha kicsit dugó van. Nem félsz attól hogy elkormolódik, vagy sok benzint/dieselt fogyasztasz. Csak sodródsz nesztelenül és gondolkozol hova siet mindenki, mert te úgy érzed mintha már otthon lennél :) Ülések olyanok mint a fotelek, Volvoból ültem át, de ez még azt is felülmúlja kényelemben. (elől... hátul ez fordítva igaz, de szerencsére ott nem szoktam ülni) Az autó hisztériás rohamot tud kapni bármitől ha magára akarod hagyni. Ha kiszállsz és nem rakod parkba sípol, de azért magától behúzza a kéziféket, és sípol tovább. Ha nem veszed le a gyújtást, és kinyitod az ajtót sípol oké, de ha kiszállsz és becsukod az ajtót akkor hangosan elkezd pityegni a visszapillantóból. Ha nem vársz szépen egy kerek másodpercet a start gomb megnyomása és a P-ből D-be rakás között akkor is pittyeg, kezdheted ellőről, nem indul az autó csak P ben.... :D Megfontolt komótos emberekre van programozva a jármű, ha 60 fölötti az átlag pulzusod ez nem a te márkád!

   1. mbg063

    Illetve a 60fölötti pulzushoz ezt a modellt, de nem a márkát nem ajánlanám. A szintén hibrid GS450 illetve az LS600 okoz meglepetéseket néhány vállalkozó szellemű nehéztalpúnak. Többeknek nehéz megemészteni az L betűt 250-nél a szomszéd autóból...

  47. Attila B.

   Tökéletes autó lehetne, de borzasztó szűk belül. 183 centivel és 95 kilóval vissza kellett adnom a tesztvezetés megkezdése előtt a kulcsokat, pedig szinte biztos vételként indultam el otthonról. A legalacsonyabb ülés és legmagasabb kormány beállítás mellett sem értem el a kézifék pedált. A combom képtelen voltam a kormány alatt/mellett átcsúsztatni, pedig a Döbrögi-féle méret nagyon messze van tőlem.

   1. Sándor Seres

    Szintén! 190cm 92kg és nem fértem bele. Kicsi kocsi érzésem volt. Pedig ott volt a vételi listán. Aztán néztem GS-eket, de hát azok meg olyan mint a németből hozott összes BMW (tekert, törött, költséges)

  48. Istvan Hadadi

   A 17-tôl màr szebb lett az elsô fènyszóró ( legalàbb is szàmomra) remek autó. Toyota megbízhatósàg, Mercis kènyelem.

  49. vajzika

   3:13-3:20 :D XD

  50. Zoltán Gyáni

   Volt ilyenem imádtam én sportosnak is találtam. Nem egy rakéta de el lehetett forgatni a hátsó kerekeket. Nem mellesleg van rajta sport mód nem is értem hogy nem találta meg a Göbi.... olyankor bekapcsolja a hang generátort meg a töltés jelzőből piros fordulatszám mérő lesz. 5-9 között fogyasztott.

  51. Laszlo R

   Koszi a videót ! A fogyasztásátol mit várhatunk ???

   1. Laszlo R

    @Peter Molnar koszi szepen

   2. Peter Molnar

    Fogyasztási adatokat találsz a spritmonitor.de oldalon

  52. Robert Zsadanyi

   Kívül belül kaotikus, rosz a szemnek, szememnek!

   1. Balázs Gaál

    Nem a szemnek rossz, hanem rossz a szemed.

  53. Csoke Peter

   9:01 egy csöppet tolatott az autó... úgy 50 ezret... szemben az elhngzottakkal.... majd kíváncsi leszek az unix-os alkatrészekkel mi a helyzet... úgy lesz e mint a korábbi teszteknél, hogy rá van mondva hogy van, közbe meg nincs... legalább ne mutatnátok...

   1. Dorian Grecu

    amugy nem is tudom mit nezett, hisz a weboldaluk nem is mukodik :D

   2. A. C.

    Jó az az Unix aruhaz is😂😂, nagy rakas szar, semmi nincs ami gm. 🤔 Rockauto es ACDelco FTW 👍💯🤘

   3. Garázs Géza

    bolond aki csak 50ezret teker , 150et szoktak

  54. MACI111

   Stílustalan ocsmány lampak... harmónia gyerekek...az nincs...keszekusza az egész

  55. CATaclysm

   na végre! nx 300h helyett jó lesz ez is köszönöm! :D

  56. G Koncz

   Nekem a belseje tetszik de kívülről sok.

  57. e34 Daniel

   Az autó keresettségét, megítélését jelzi, hogy már a teszt készültekor nincs az EuroFleet kínálatában, szegény Opelek, VW-ek ott árvulnak a kereskedésben... :) A fékhez annyit jegyeznék meg, hogy mivel testesebb autó, s vélhetően ezzel pályáznak is, érdemes megvenni belőlük a gyárit, igaz, én ezt Camryvel való tapasztalatból mondom csak.

   1. A. C.

    @e34 Daniel Aki ismer tudja ezeket . En 2017 ota kovetem a csapatot amugy, az egyik az a Vinyus Camaroja volt , azis egy Fbody 95os . Ez a hatter a ytbon . Van meg kep mindegyikrol szivesen kuldok.

   2. e34 Daniel

    @A. C. Szép történelem. 😀

   3. A. C.

    @e34 Daniel most adtam el a 3ik 95 Fbodym, veszek 98 Silverado extended cab z71 volt mar elotte 95 Stepside z71. Csak GMC es Chevy. Borzalom lett a Legtobb auto es truck 2005 utan, egyetlen jó dolog van bennuk, kikapni az 500 dollaros lq9 a Yukonbol.

   4. e34 Daniel

    @A. C. Youngtimerkent egy 90's évekbeli e34 van, mindennapi használatra hybrid. Prius és camry.

   5. A. C.

    @e34 Danielvegyel 90enes evek beli Chevyt, sok gondod nem lesz, gaz a fogyasztas? A 3.4 es 3.8as V6 eljar 11 fele, power kell? Vegyel ls1 vagy Lt1 es v8 at, Meg több power kell? Vegyel K3500 dually 454 7.4 Al. Javithato, szerelheto, csere alkatreszes mindegyik, siman kiveszed a 4L60E valto egy GMC Sonoma bol es bele egy Camaroba. Bolt on az összes. Egyszeru es nagyszeru. Komolyan mondom nem értem mit szivtok ott össze vissza szar konstrukciok miatt vegyetek gm. Ne jojjon senki azzal hogy huh de draga mert a ti kezdo toketekbol a matekozos hiteles faszsagnal abbol az 5-6 millabol ez mind boven megvan, alkatreszzel, vammal mindennel.

  58. MACI111

   Nem adja..ez nem szép ...

  59. SV77

   Csak az IS 200 😋😊

  60. Péter Jenei

   Ugyan ebből fel tudok ajánlani egy V6-os benzines F-sport-ot😁

  61. Peter B. Soundria

   Az ASC Active Sound Control. Nem hangot szigetel, hanem V8 motorhangot generál. De sport módba kell hozzá kapcsolni. :) Kimaradt a kormányváltó, valamint az, hogy sport módban átvált a műszerfal fordulatszám mérőre és, hogy mindehhez 5-6l-t fogyaszt. Nem tűnt a mérnök úr túl lelkesnek és alaposnak most. :)

   1. Balázs Gaál

    @Garázs Géza Nem 130al, hanem 130-cal, meg 200-zal, általános iskola alsó tagozatában oktatták, Géza. 130-nál egyébként kurvára nem 4,5 litert fogyaszt a 320d, Géza. A legfrissebb 190 lovas 5,8 litert kért az ADAC autópályás mérésén, ahol nem lépik túl a 130 km/h-t, sőt, a mérés egy részén 80, illetve 110 km/h a sebesség, talán tudod értelmezni a diagramot : kepkuldes.com/image/QMdTjZ

   2. A. C.

    @Peter B. Soundria nekem egy 95 z28 fbody all az udvaron, Edinburghben vilageletemben csak Chevy /GMC - t vettem ha visszaall a szallitas normalra akkor at jön végre mar egy 98 extended z71 . Vagy egy evtizede nem lakok Magyarországon. Mar ha ram ertetted.

   3. A. C.

    @Peter B. Soundria nemtudom en nem nézem semmit, semminek, szerintem a duramax elég jó cucc. Ha kiprobalja rajon.

   4. Garázs Géza

    @Balázs Gaál az az átlag , a németek nem 130al mennek ember , hanem 200al! ha 130al mész ott 4,5 öt eszik! tudom , mert van egy nekünk is

   5. Peter B. Soundria

    @A. C. akik ilyet trollkodnak, azoknak 20 eves 320d szokott allni a mucsai udvaran :D akkor minek nezed?

  62. Geri Havi

   Biztos hogy nem 520l, 450 talan a gyari.

  63. Petkov Sztojan

   A Lexus IS-F en,.... (mindenem ) csak kipufogót cseréltem, teljesen gyári amúgy az autó!!! - így jó, ( hasonló Subaru-k ; Mitsubishi -k , hozzá ne nyúlj a gyári erőgépjeikhez'!!!!!!) ..... Ezekhez a mérnöki remek produkcíókhoz nem szabad tovább, -bele nyúlkálni; persze pl.; még a fék mehet más rá; nagyobb, nyilvan ,,,pl. de nem teljesen szükségeltetik, kipufogó más sztori, persze gyári "illesztéssel" ,japán prémium tuning gyártótól, most nem reklámozhatom a névét.....🙄😉 Lexust ajánlok sok embernek! De a nemet pókokból is van jó

  64. Andras Varga

   Köveztek meg, de sajnos nekem unalmas már ezek a bemutatók, mind egyforma. 😔😔

   1. A. C.

    Inkabb up vote mert ez igy van.

  65. Johnny On The Spot

   jo lenne egy ilyen lekszasz es egy harmas bmw szervizkoltsegeinek az osszehasonlitasa is , csak ugy kivancsisagbol ;-)

   1. Johnny On The Spot

    @Garázs Géza hasznaltra , ugy tiz eves koraig mibe kerult a szerviz

   2. Garázs Géza

    a bmw se kell többet költeni ha újonnan veszed mindkettőt. vagy a hadznàltra gondoltál ? az meg ugye az előző gazditól függ mennyit foglalkozott vele

  66. Petkov Sztojan

   Hollandiából írkálok, állandóan át alakítja irományaimat, a szöveg író-javító! Holland alapú a telóm! Sorry ,nézzétek el nekem autós társaim!👍👌

  67. Petkov Sztojan

   Kinek éri meg????????? Sorry ,javítva!

  68. Petkov Sztojan

   Én,

  69. Petkov Sztojan

   Egyértelmű, tudnának 20 évre autót produkálni, Gyártó!!!! Csak kis szervizek ,fenntartásával!!! -KINEK éri meg!!!!! SENKINEK

  70. Petkov Sztojan

   Perfect, - nem jók!!!!akartam értettni!

  71. Petkov Sztojan

   Egyébkénkén mondom, elfogult ugye, ezek az újabbak nem teljesen percet!!! De múltkor is ezt írtam már témában, Munden autó direct hibákkal dolgozik ,tervez"....!

  72. Petkov Sztojan

   Szóval tottál Japán konstrukció parti vagyok!!!! Örülök , hogy a mérnök úr(Göbölyös) mutatja , teszteli le e Lexet'!

  73. Petkov Sztojan

   Rendelkezem egy Lexus Is 250 v6 -al ..(2007)210 ló S a szerelmem.is királynőm a mindenen; egy példány a Lexus IS-F autó (2009)

  74. SzaboLaszloCG

   Szép reklám ez is , 5évesen nem zörög , hagyjuk már . az én 19éves e46kupém se zörög . volt itt pár japán autós 'teszt' az utóbbi időbe és megköszönöm. köszönöm nektek speedzone ,mert rájöttem hogy semmivel nem jobbak a japán szemetek mint a német . A múltkori 8éves hondán már cserélni kellett ezt-azt ,nálam is kb azokat 19évesen ,miközben jobban használom . különbség hogy én átmegyek európán mind a mai napig 2kilóval , mondjuk lazán és nem azt nézem hogy tartom fel a forgalmat az 5literes fogyasztásért . .....tényleg nem értem ezt a e46 fikázást ami megy sok helyen. Persze 19év alatt bármilyen autót le lehet lakni ,de reflexből leszarozni mindent ami német és isteniteni mindent ami japán szimplán köcsögség. Ez a pár teszt ami japán oldalról érkezett számomra meggyőző volt , nem kell japán autó . végkép ilyen robogó szilyas förmedvény

   1. Endre Farsang

    Átmész egész európán két kilóval, az klassz, én 8,5 - 9 kilóval szoktam, attól függ milyen a szél 11.000 m magasan

  75. szb89

   Egy Lexus nem lehet nem szeretni, első szerelemem 2-es Is250 :), hogy nagyobb a hely, jobbak a motorok-váltók, modernebb minden tekintetbe egy 3-as :S hát igen, de akkor is ez kéne és pont. Nekem egyedül a Windows NT-t futtató fedélzeti rendszer emészhetetlen, de egyébként a 4. gen (vagy ennek a második erősebb faceliftje? ki tudja :D) már nagyon bomba, nézzétek meg, ott már csak a kormányba lehet belekötni, mert abból van frissebb pl. az LC-ben, de egyszerűen annyira szép, annyira autó, annyira jó anyagokból építkezik, igazi gép van alattam érzésem van minden Lexus-ba, a 10 éves RX-be is, és hipermodernekbe is, na ez az, amit már egy 3as Bömös se tud, itt nem a forcefeedbackes kormányt forgatod érzésre köréd épített videójáték autóban. Szerencsére USA-ban még tudják mi a jó, EU-ba már ez is elpusztult volna, remélem sokáig velünk lesz még ez a márka.

   1. szb89

    @Attila B. Hátsó üléssor, lényegében bármiben, ami közvetlen konkurens, de talán az A4 is szűkös hátul, viszont a C és a 3-as is tapasztalatból mondom érzetre sokkal jobb. IS250 lényegében egy Golf belső méreteit hozta, de hát nyilván van ára a hátsókerék hajtásnak. Amúgy lényegtelen adat, 90%-ban egy ember ül egy kocsiba, ha valaki hátra téved, általában gyerek és nincs 180cm. Az évi egy két haver ingyen fuvar alatt meg nem szakad ketté a szívem, hogy hátul meg kell húzni magát a felestehernek :D Nem ez ennek az autónak a kiemelendő gyengesége.

   2. Attila B.

    Hol nagyobb a hely? Ezt most nem értem melyik autóra írod.

  76. István Szabó

   Faszàk a reklàmok csak kevés!😂😂

   1. Sándor Ujfalusi

    Hát nem tudom én abba a 3 reklámba nem döglöttem bele, de kinek mi. Ennek köszönhetően több és minőségibb tartalmat tudnak hozni. Nem szeretjük a carverticalt de áttekerem és kész.

  77. Petkov Sztojan

   Lexus az én asztalaim.pl. Azért írom!

  78. Petkov Sztojan

   Sziasztok, szép jó estéket! S ÜDVÖZLÖM Göbit!!!! Göbölyös Zsolt/eszt !!!! És pont Lesz a teszt imádlak Speedzone!

  79. HUN450HUN

   Egy Alfához képest szegényes kinézet,motorhang besírós.

   1. Balázs Gaál

    @HUN450HUN A helyzet az, hogy az általad említett szegényes kinézet mindössze a véleményed, amivel ráadásul láthatatlan méretű halmazba tartozol, ugyanis az Alfa a túlélésért küzd. Jelenleg nincs a világnak egyetlen olyan szeglete, ahol mérhető igény volna a márkára. Európában is ez a helyzet, még az általad fikázott Lexus is súlyosan veri az Alfa-t, pedig azokat Japánban gyártják, nem itt a szomszédban. Fogalmatlanok szokták ugyan azt hinni, hogy az európai gyártók (különösen az olaszok) fingják a passzátszelet az autógyártásban, csak aztán mégis az van, hogy a világ 10 legnépszerűbb típusa között kb. egyetlen európai van. Persze ettől te nyugodtan besírhatsz a motorhangon, de az nem változtat a tényeken. Apropó, az Alfa gyárt még valami igazán szép hangú V6-ot, vagy V8-at, mint a Lexus?

   2. HUN450HUN

    @Balázs Gaál Minden gyerek ezt kérdezi. IGEN.

   3. Balázs Gaál

    Az Alfa még létezik?

  80. quinoxz gdzlla

   Mekafull😂

  81. Petya Ambrus

   Sziasztok! A legjobb rész, amikor Göbi mondja: "Kilométer óra állás rendben van, nem visszafelé ment, nem tolattak vele"! Azért csak ott van egy 50 ezres tolatás.............. nem baj Göbi, kis hibával a zongora is szól! :)

   1. Karesz Csernus

    @A. C. Mi az hogy "fanfarozni"?

   2. A. C.

    @Domonkos Buza ez az ora tekergetes meg a buntetofekezes cucc . mindig felbasz , jogos .

   3. Domonkos Buza

    Egyrészt nem a tesztelt autót kérdezte le, másrészt, ha megállítod és megnézed, 76 ról 25-re, majd 25-ről 89-re 1 hónap alatt ugrik vissza. Több mint valószínű, hogy elírás :)

   4. benox98

    "Olyan dolgokra derülhet fény, amire nem gondoltunk." - és tényleg Autó színe: lila, fotókon: piros 😂

   5. A. C.

    Azért pont hogy ezt nem kéne elbaszni a vilag zsenije Doktor mindent is tudok most mar sokadjara eg le nalam. A nagy karburator mester aki szart se tud gmc meg chevy block okrol (sajat maga vallota be) lol ez az ember. Ennyire nem kell fanfarozni

  82. holika69

   2017-05-ben kicsit azért "beesik" a kilométer állása :)

   1. Sándor Ujfalusi

    @holika69 Az előttem szóló egyik hozzászóló megkapta tőled, hogy okoskodik. Mit vártál? Az észérveket átugrod miszerint ez nem a carvertical hibája. 🤷 Nem tudom megmutatni egy vaknak, hogy milyen is a piros.

   2. holika69

    @Sándor Ujfalusi szerintem már mindenki látja hogy ki a "buta" ebben a történetben, ne vágd magad alatt a fát. Próbáld meg értelmezni a kiinduló hozzászolásomat és arra reflektálj, ha mondanivalód van. Egy képkockán látható tényt közöltem. Semmilyen vélemény nyilvanitás nem volt benne. Bár te nem a car verticalt véded, de mégis személyeskedsz érvek nélkül. Bocs de ennél a szintnél nagyobb az önbecsülésem. Minden jót!

   3. Sándor Ujfalusi

    @holika69 Ha egyszer is elérem, hogy kevesebb ilyen idióta legyen már megérte. A kopasz videóját láttam, ha tudnál olvasni leírtam, hogy nem a carverticalt védem. Sosem használnám. De semmi közük ahhoz, higy szervizelés vagy valamilyen vizsga során, hogyan vették fel az adatokat. Ha nem írták volna oda, a kormányzati oldalon meg ott lenne akkor azért menne a hiszti. Szánalmas világ, buta emberek.

   4. holika69

    ​@Sándor Ujfalusi Az utolsó mondatodat alapul véve milyen embernek lehet annyi ideje, hogy beleköt még az élettelenekbe is? :-\ Nézd meg a Kopasz videóját is és láthatod, hogy még az sem biztos, hogy ez magyarországi adminisztrációs hiba vagy hogy egyáltalán ahhoz az autóhoz tartozik. De ha Neked van pénzed ilyesmire, akkor fizess.

   5. Sándor Ujfalusi

    @holika69 Nagyon kellemetlen az a szintű faszság amit te képviselsz. Attól, hogy a carvertical által megszerzett adatok hibásak arról már tényleg nem a program tehet. Félreértése ne essék én sem szeretem a carverticalt de mint láttad a program fel sem hívta a figyelmet erre a "hibára" tehát valószínűleg a program sem úgy vette, hogy ez egy visszatekerés. Látható, hogy hónapos távlatokról beszélünk és az ilyen adminisztrációs hibák rendszeresek. Szánalmas, hogy unatkozó élettelen buta emberek mibe bele nem kötnek.

  83. Heedful spy10018

   Ideje már érlelődik bennem mert nem emlékszem.. mért nem az épp bemutatott autót kérdezik le??

   1. Heedful spy10018

    @Komment Elek számold újra. Carverticalt sem fél éve és használtteszt autót sem fél éve csinálnak. Évek óta pörög a speedzone az eurofleet partnerség viszonylag új és 10-ből 8 auto nem ef-es

   2. Komment Elek

    @Heedful spy10018 Használttesztben 10-ből 6-7 az Eurofleetes.

   3. Heedful spy10018

    Nem az eurofleetről van szó. 10-ből 8 kocsit nem az ef-től tesztelnek azt meg tudom, hogy velük partneri kapcsolatban álnak. Engem a többi autó èrdekel.

   4. Peter Molnar

    Eurofleet magától odaadja a történetet, abban "ingyen" többet kapsz, mint amit a lekérdezés adna

   5. Peter B. Soundria

    Mert nincs benne, csak amerikai kocsi :D

  84. István Major

   ha le lehet kerdezni mer nem azt kerdezitek le amit teszteltek? meg azt mondja kilometer rendbe van ahoz kepest volt benn egy eleg eros tolatas :D amugy sokaig tart mindig talalni egy torott pelda autot? :D

  85. thaifold

   Chokito... Ronda de finom.

  86. Tamás Farkas

   Pont ezen a kocsin agyalok :) Infinity Q50S még amit nézegetek..

   1. Tamás Farkas

    @Garázs Géza az nem az én világom, sajnos a japán kocsikat kedvelem :)

   2. Tamás Medve

    @Garázs Géza Hozzam kozelebb all a japan mentalitas. En ugy gondolom, hogy minosegi erzetben (anyaghasznalat, varras minoseg stb) nincs nagy elteres a 2 marka kozott, csak a design-ban de az meg izlesbeli kerdese :).

   3. Garázs Géza

    @Tamás Farkas akkor Mercedes , abban ök a jók

   4. Tamás Farkas

    Csend, nyugalom és kényelem a szempont :)

   5. Tamás Medve

    Mindenkepp probald ki mind a 2ot! Nekem volt egy ugyanilyen IS-em amit imadtam es majdnem lecsereltem egy Q50s-re de miutan kiprobaltam, inkabb elengedtem. Mind a 2nek van elonye es hatranya. Az elektronikusan vezerelt kormanyzas nagyon fura volt a Q50s-ben, persze iszonyu eros auto az IS-hez kepest! Nagyon megy! Ellenben ha premium belteret keresel kenyelmes ulesekkel, akkor csak a Lexus :)

  87. Zsolt Csonka

   Szia Doki! Lehetne kérni hogy a Carvertical-al azt az autót ellenőrizzétek le amit éppen bemutattok. A belseje ennek az autónak nem szép, lsd. középkonzol. Szűkös is a véleményem szerint, illetve a belső minősége sem top a márka imidzséhez képest. A váltó gombja például körbeforog, csavarodik, ez nem elfogadott egy márkánál sem. A tesztalanynál nem emeltem volna ki külön hogy a futóműve jó, ebben a korban amiben ez az autó is van, minden más autó hasonló futómű minőséget fog adni. 5 éves korban akár egy Toyota vagy VW vagy bármi más jól fut az utakon. Ez nem igazán Lexus erény. A videó kicsit rövidre sikeredett még szívesen hallgattam, néztem volna az eladásodat Doki. Köszi ezt a videót is összességében élvezhető volt.

  88. Laszlo Nagy

   Ez most egy összecsapott bemutató volt Mester

   1. Karesz Csernus

    Csak rövidebb.

   2. Komment Elek

    Az Eurofleetes tesztek 99%-a az, sajnos. Gyorsan le kell darálni őket. Mert haza kell érni Győrből.

   3. Peter B. Soundria

    Egyetértek.

  89. I. Simi

   Végre egy "LEXAS"😁

  90. DeadPixel Norbert

   igazából nem győzött meg ez a videó sem..ami persze nem a ti hibátok :) régen imádtam a lexust és fhuu majd ha nagy leszek akkor tuti azt veszek..most eljött az idő és 1-2 hónap múlva megtudnám venni...de valahogy mégsem tetszik már ez a szekér😅...milyen alternatívák vannak? merci w205el álmodom már lassan egy hete és igazából összezavarodtam hogy a nagy lexus mániám így elapadt az elmúlt hónapokban.

  91. Márk Debreceni

   Akkor ez a 2JZ IS 300? Csak az újabb? Durva

   1. Bus Gergely

    Nem,nem ugyan az a motor, ebben már egy 2,5 literes 4hengeres van, míg az első is300 az a 3literes 2JZ ami még a gs300 van volt szintúgy tudomásom szerint

  92. KT_2006

   Nem igazán sportos....

  93. Brick Top

   Sosem ertettem azokat a kopogos , karcolodos muanyagokat a belsejeben.Mondjuk meg mindig jobb,mint a zongora lakk.

  94. sunblindX

   Ez alapján sosem feltételeznéd, hogy az előző XE20 egy igazán autószerű, tipikus japán termék volt. Leggyakrabban az óramű finomságú 4GR-FSE-vel, a puha, de alacsony hajtási veszteségű automatával, a kissé talán esetlen beltérrel és bátortalan külsővel volt egy istenverte pokoli finom kocsi. Ellenben ez, nincs ember, aki ne fakadna sírva a röhejesen túltervezett, szupergiccs külsejétől. A belseje csak egy kicsivel ocsmányabb. Mindenféle kohéziót és stíluskövetkezetességet nélkülöz, az igazi ultimate kapufa. Hogy féltek az Infinitinél, hogy az ő bútorzatuk azért nem sikerült annyira jól, de ezt látva nagyon felnyerítettek. Viszont ezt az ócska hibridet legalább vezetni is rossz már, a motorja egy közepesen kelletlen sornégy, a vonyító hajtás a lélek utolsó morzsáit emészti el. A futóműve is túl puhán billeg. Szerencsére, mert ki az úristennek lenne kedve ezzel gyorsan menni. Persze nyilván van az a prius, ahonnan még ez a termék is továbblépés. Bár nagyon ritka, de van ebben a bódében még rendes motoros, abban legalább az a rész jó. De aki kicsit is szeret vezetni, az megveszi a legjobb állapotú eggyel régebbit. És marad egy új fóliasátorra, négyszázötven tő paradicsomra, meg ganéra is.

   1. LsL LsL

    szerintem jobb lett volna, ha tovabb hanyod a ganet, mint ezt a sok szubjektiv velemenyt ideirod... LoL... apropo: a disznokat megetetted?

  95. Zoltán Riczu

   Nagyon nagyon szép

  96. Vera Kovács

   Máskor felolvashatnátok a brosúráját az autónak pár reklámmal megfűszerezve. A rövid távú utak úgy sem tesztnek jót az autóknak. Tartalom gyártás👏

  97. Richárd Balogh

   Borzasztóan tetszik a külseje. A 'Sportosan elegáns' amúgy rendkívül inverz jelző tökéletes megtestesítője. Különleges, de nem túl sok, sportos, de simán elmegy "templombajárósnak" is. Csak az egészen katasztrofális infotainment rendszerért kár, ami manapság viszont döntő lehet (főleg egy MB UX-hez vagy az Audi rendszeréhez képest.. Vagy akár a saját házon belüli Toyota rendszerhez képest.

  98. Ruskó Gergő

   Nekem ez a Lexus irány nyelv baromira bejön, minden típusok. Ez tipikusan az a formanyelv melynél ha leveszed az emblémát is tudod hogy milyen állat

  99. YELLOW

   Lehet csak én érzem úgy, de ez jó hamar le lett darálva. Kicsit azt sugallta, csak legyünk már túl rajta. Nem azt mondom, hogy így volt, de ezt éreztem.

   1. Gyula Bodnár

    Nekem is ez volt az érzésem. Elköszönésnél lehet nagyon látni, hogy nem túl jó a kedv.

  100. Viktor Lukács

   Akarom! (már egy ideje... :))

   1. Ladislav Gazdag

    Remélem egyszer összejön😉