Speedzone Q&A Csikkal 2021.03.25

speedzone.hu

61 E megtekintés17

  Ha te is szeretnél élőben kérdezni tőlünk azt HUfast csatorna Tagként teheted meg, az alábbi linken keresztül tudsz előfizetni:
  hufast.info/up/7JrAnhYH_u62Sn7ZYdnMrA.htmljoin
  Csak tagoknak elérhető videóink:
  hufast.info/top/PL4gOYdRTB9R23ViRbvbOOHjxSsB83nyzQ.html
  Az összes Q&A:
  hufast.info/top/PL4gOYdRTB9R1bBJ2SGkBrY3UaD5up95vu.html
  Ezen a héten Csiktól kérdezhettek bármiről.
  #q&a #csik #speedzone

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Istvan Zoltan Szabo

   Nálunk Angliában a 40 évnél idősebb gépjárművek bemehetnek az ULEZ zónába.

  2. Ákos Erdős

   Nem minden érték ami régi

  3. Ákos Erdős

   Az öreg autózás és a veteranozas nem azonos fogalmak

  4. Huntah Huntahsson

   Hatalmas figura, imádom. Hatalmas figura, imádom. Hatalmas figura, imádom. És nem mellesleg az első ember, aki még Pistát is jól tudja kezelni.

  5. Péter Pataki

   DERÉKFÁJÁS ügyben ha akarod segítek. Én eljutottam a lebénulásig kb. ebből az állapotból egy hülye mozdulat és egy hülye döntés miatt. Aztán két hónapig néztem a hátamon a csillárt egy szobában, arról álmodozva hogy csak egyszer az életben tudjak még 50 métert sétálni az utcán. Ágytálaztak meg ilyesmik, állásnak, jövedelemnek annyi. Aztán műtét az Amerikai úti idegsebészeten, ami tökéletesen sikerült, majd kb. 1 évig tartó rehabilitáció jött. Most terepen motorozok. Mindeközben rájöttem mit rontottam el és hogyan lehet ezt az egészet elkerülni. Ha valaki elmondta volna nekem kb. a te állapotodban is akár (szóval későn), hogy pontosan mi történik ilyenkor belül mechanikailag és én egyáltalán meghallgattam volna és változtatok pár dolgon, akkor megúszom a műtétet. Szóval ha érdekel, írj, elmondom, elmagyarázom szívesen. Nincs benne semmi misztikus, tantra, lófasz, spiritizmus - gépészmérnök vagyok, tiszta matek, meg egy kis anatómia. Viszonzásul a klassz videóért.

  6. Zoltán Pataki

   Ne haragudj, hogy így az egész beszélgetés után kérdezek csak - de lemaradtam róla - nos nekem egy BMW 116I-m van, rengeteget szenvedek vele és a kérdésem annyi lenne hogy mi a véleményed erről a típusról?

  7. k

   25:33 A 9. generációs Civic :D :D :D

  8. heramaty

   Hát, igen. Nem gondoltam, hogy lesz még kedvenc autós szakim, de te feltétlenül az vagy Zsolti! Egy művész vagy a szakterületeden, szerintem zseni! Nagyon szépen köszönünk mindent amit csinálsz! 😊

  9. gpeeter

   Ez egy nagyon jó, őszinte adás volt, még sok ilyet. :)

  10. Dani Szasz

   Hihetetlen mennyi tudás van ennek az embernek a videóiban és írásaiban. A szörnyű az, hogy amíg a TC-nál volt kiesett a látókörömből. A jó viszont az, hogy most végtelen mennyiségű anyag áll rendelkezésemre. Viszont azt megjegyezném hogy ez a 120 napos veterános szabály kicsit másképp jön le, ha az embernek van 5 veterán autója, amiből általában 2-3 működőképes, mert 3x120 az pont 360 nap, ami egy év. De nyilván aki veteránnak használja a veterán autót, az nem megy vele 120 napot, csak elgondolkodtam, hogy még ezen szabály mellett is tudna Csík veteránozni az év minden napján.

  11. Istvan Hering

   De sajnos egy Greta

  12. Róbert Mórocz

   A Speedzone eddig is károly volt, de Csikóssal és Göbivel olyat ugrottatok tartalom-minőségben, hogy hihetetlen. Vasárnapok mostanában elképesztőek. Műhely, laptop, szivar, egy jó ital, egy kávé és egy Q&A vagy egy vasárnapi csík rész. 👌

  13. Tamás Tóth

   A másfél órás videót sikerült 3 óra alatt megnézni, annyi hivatkozás volt általam kevéssé, vagy egyáltalán nem ismert autókra! Nem győztem guglizni! Kiváló szórakozás volt! 😃👍

  14. Ágoston Murin

   33as alfa nagyon nem csak boxer motoros volt, sőt az volt a ritka! Ez a hozzaszolas mi ehhez, hogy diesel is 3 hengeres volt? Mi? 33as alfaban?

  15. Molnár Gábor

   Csík úr! Arról a 90ezer ft-os mazdáról, Tufáról írhatnál pár sort, akár ide is, érdekelne mi lett a sorsa.

  16. Attila Gero

   49:00 Kimondtad a lenyeget, igen 1 ora ertel be a rollerrel 15 perc helyett, de nezted a csajokat, a Dunat, beugrottal az indiaiba... tehat lassabb, de jobb minosegben elted az eleted. 🙂 Na, ugyanez a helyzet a villanyautoval. Nem mesz el Olaszorszagba? Dehogynem. Max 2-3 oraval lassabban. Es? Osszedol a vilag? Eszel egy jo pizzat, kenyelmesebben iszod meg a lattet. Szoval hatha szepen befejezzuk ezt a hulye rohanast. 🙂

  17. Gabor

   Köszönet Csík! Élmény hallgatni. - Azért köszönni csak lehet neked ha látunk :D

  18. Order89

   Érdekes hogy valakinek jut 2 óra valakinek 1,5 :P

  19. quinoxz gdzlla

   Van sok dolog, amit az ember nem ért de előbb-utóbb elfogad. Na én a suv őrületet szerintem soha nem fogom elfogadni.

  20. Peter Vasas

   607 peugeot, hihhetetlen szar volt, gyonyoru de, rendkivul szar!

  21. Peter

   Még csak a 6. percnél tartok, de basszamegaló, valaki adjon már egy kurva fogpiszkálót a Csikósnak!!!!

  22. Lekvár

   1:14:58 És melyik az első legrosszabb? :D

   1. bandeeMC

    Vaneo (W414)

  23. youcsat

   "Kaptam egy halálhírt!".... részvétem, és szeretünk Csík!

  24. Hunor Zöld

   Te jó isten! Csíkot eddig is méllyen tiszteltem a tudása és a hozzáállása miatt de ezek után emelem minden kalapom, ahogy gondolkodik, ahogy beszél, amilyen tudás van a fejében az valami hihetetlen. Jöhetne egy egész délutános sokkal több órás beszélgetés vele, azt is egy ültő helyemben végighallgatnám, mondjuk Pistával együtt. Pista hozza a tudás mennyiségét, Csík pedig annak minőségét, tökéletes lenne.

  25. B M

   Anno talan a belsőség blogon volt egy régi cikk egy (fejből mondom) anódos rozsdavedelemrol. Annak lett valami utóélete? Működött?

  26. László Kotmajer

   Azt hiszem ilyen helyzetben igazán halasztható lett volna a műsor. Részvétem!

  27. vtbxx2

   Sosem volt saját autóm, a jogsimat kétszer használtam 10 év alatt, de annyira élvezetes a Speedzoneból mindenkit hallgatni, hogy minden napi program, valami Speedzone videót nézni.

  28. YELLOW

   Hihh, eddig ez volt a leghosszabb. De nem untam.

  29. Tamás Tüske

   Csik teljesen felszabadultál itt a Speedzone-nál... kívülről látszik, mennyire élvezed

  30. SzaboLaszloCG

   köszi az őszinteséget az új autók vs. régiek között. ,jó volt az egész várom a következőt

  31. Milán Ordas

   Vasárnapi csík a legjobb

  32. Bognar Pal

   hufast.info/plan/vide/hYGnaMaBsHaXeYE

  33. cs p

   Szeretünk Zsoltibácsi! ;) Köszi a videót! Üdv!

  34. Bognar Pal

   hufast.info/plan/vide/eZjXac2W2Ieynqc

  35. Brutekun

   Csík ez egy igazi értelmiségi.

  36. Márton

   Azért is kezd olcsóbb lenni a W211-es Meci a w210-es hez képest mert SBC van benne. Ez egy rendkívűl drága alkatrész. A BOSCH-tól felújított darabot már nem lehet kapni. A gyári új pedig 700 000 Ft.

  37. szj1989

   Én kurvára utálom és nem bírom a meleget de van a kocsiban klíma viszont szerintem, vagy nekem bőven elég hogy ablak le és jó napot. Nem használom.

  38. tranelarod

   Azért a fogát piszkálni mindjárt az elején és végig cuppogni a műsort minden csak nem alázat, tudás, bölcsesség vagy tisztelet. Nem tudom, havszándékosan a prosztó imidzsire gyúr, hogy hozza Pista szintjét, akkor OK, néha mehetne egy szellentés is diszkréten.

   1. János Janurik

    Nem ertek egyet veled. Nem mellesleg ket oras musor elso tiz percerol beszelsz.

   2. tranelarod

    @János Janurik az a baj, hogy ha nem szorítjuk magunkat keretek közé, ha kiveszik belőlünk a tartás, akkor szép lassan állatok leszünk. Az ilyesmi régen nem volt megengedett és ma se elegáns, ha tudom, hogy "fellépésem lesz", akkor célszerű a legjobb formát hozni. Ha pedig ilyen súlyos lelki teherrel kell szembe néznem, amirr hivatkozom is, akkor legjobb lemondani az adást, szereplést. Biztos még a Pista is megérti majd.

   3. János Janurik

    En se kedvelem az ilyet, de ez nem egy teszt, hanem egy q&a, laza, kozvetlen, beszelgetes. Egyaltalan nem gaz meg a tragedia nelkul sem.

   4. Zsolt Csikós

    @scourgeace Épp egy régi barátom felesége halt meg, akivel szintén jó barátok voltunk, mindezt 35 perccel az adás előtt tudtam meg, amikor neki akartam ülni vacsorázni és felhívott. Nem tehettem le nyilván, engem is borzasztóan megrázott a hír. Ezek után autóba vágtam magam, átszáguldottam a városon, és mivel kilenc órája egy falatot sem ettem, a büfé hűtőjéből kirántottam egy sütit és az utolsó húsz másodpercben betömtem a felét. Különben a gyomorkorgásomat hallottad volna. Kókuszos sütit, talán ettől már olyat... Aztán beborítottam fél üveg ásványvizet, felvettem a pléhpofát és már forgott is. Nyilván jobban meg tudod oldani, én sajnos ennyire tudtam. Őszintén örülök, hogy legalább ennyire sikerült.

   5. scourgeace

    Én például pont azt szeretem, hogy nem az a vigyázzunk hogy viselkedünk és mit csinálunk féle műsort gyártanak. Ettől eredeti az egész! Pont ezért szeretem kevésbé az “előző életük” et, mert mióta Winkler nincs ott, az egész kész finomkodás meg színészkedés, pedig maga a téma avagy az alapanyag jó lenne. Persze kinek mi...van aki a plasztikázottat szereti, van aki természetesen.

  39. norbert arhangelsky

   Csíkost a Pártba

  40. Istvan Losonczi

   Nagy élmény volt hallgatni Csík úr😃👍! Köszönöm 😃

  41. Petkov Sztojan

   De várják, a veséjüket Csík!! A hayabusa idiótáknak! Ők nem pilóták !!!

  42. Petkov Sztojan

   Csík!! ,ezek nem autòszerelők manapság!!!! Alkatrész cserélők, fő-egység ki-be szerelő munkát végeznek! A mai karosszerilakatosok meg LEGO' lakatosak, "lecsavaroz-fel csavaroz"..... Haggyuk

  43. Petkov Sztojan

   Jol mondod megint Csík! Úgy el tudnak rohadni azok modellek mit említettel , !!! Csak az álom ,-met a remény tartja össze némeilyket össze!!!!😜👌

  44. Petkov Sztojan

   Mi más? ,opció alternatíva???!!!!!

  45. Petkov Sztojan

   Hát meg jó jogy OT-t rá ,Csík!!!!

  46. Petkov Sztojan

   A kocka zsiga ,,, azaz

  47. Petkov Sztojan

   Don't tru any one

  48. Petkov Sztojan

   Fake news, almost evrything.......

  49. Petkov Sztojan

   De , nem mondom , mert ez ennél összetettebb !!!!!

  50. Petkov Sztojan

   Ha nem lwnnek elfogultja az autóknak s más gépipari csodákkal! Azt mondanám, ;.faszba a gépipari gyárakkal!!! Azonnal STOP

  51. Petkov Sztojan

   Nagyon használjuk a vilagunkat az is tottál igaz!!

  52. Petkov Sztojan

   Csík?!!!!! Nem mondod ,annyian meghalnak azon térségben mint mondtál!!!!!?'

  53. Csaba Kertész

   Előző "életedben" melben kérdeztem, de nem adtál választ: könyveidet (1-3) meg lehet még nálad venni?

   1. Zsolt Csikós

    Első elfogyott decemberben, a másik kettő kint van a Speedzone Shopban! :-)

  54. Petkov Sztojan

   Igen !!!! Elektromos autók! Arról csak annyit , hogy pl. Tesla által, vissza jött a "klasszik autójavítás ", s miért ???.... mert egy Tesla "lista" -ára !!! Egy jó, MONDOM ; jó!!!! ; családi ház vételi árával egyenlő !! Szóval!!!! Nem csúsznak el tottál károsba, nagy karambolosan sem!!! ( gombóc artúr,,, a gazdag kis gyerek elviszi apuci Tesla-ját,, /3 masodper alatt van 200 -on . Nektek nem kell mondani/) Nullára, szedjük vágjuk szét azokat, s tanítjuk újra, !!!! Jó az elektromos autók javítása üzlet ! Én szemszögemből pl.!!!!👌😜

  55. MetalTrabant

   Fú, a T87-es Tatrában nagyon egyetértünk, nekem attól feljebb autóban már csak a '30-as évek kézi karosszériás art deco csodái vannak, Bugatti, Talbot, Delahaye, Delage stb. Fantasztikus egy gép... nagyon örülök, hogy legalább egyszer az életben láthattam testközelből a füredi Concours-on, konkrétan sírni tudtam volna örömömben, akkora bálvány nekem az az autó... Nagyon jó ez a Q&A, ha Zsoltival van, így simán végignézek egy egész estés filmnyi videót, mert iszom minden szavát a mesternek :)

  56. Petkov Sztojan

   Csatlakozni is készülök hozzátok, havi támogatással, amit Én olyan tagdijnak fognék fel!!!! S mind ezt azért készülök megtenni e lépest, .... mert mikor Magyarorszagon járok , akkorvszovesen meglátogatnám a Műhelyt Pistáéknál, mint szakmabeli!!! Még, ha nem hangzik nagyképűnek profi karosszéria javító vagyok!!!! , autók a második életem! Kívülről- belülről vágom legtöbb modellt! nagy karambolos prémium autókat javítunk a cégnél!!!!!!!!! Nl. .....

  57. Petkov Sztojan

   Jól mondja szerintem is a Csík! Nincs az, hogy meilyk a legjobb, autógyártó ;autó "style", minden !!!!!'..... -a legjobb prémium gyártok is produkáltak ótvar szart' sorry!!! A mögöttük rejlő mérnöki munkákba kell bele szeretni , mindegyik autónak külön eszenciája van!!!! Meg kell bennük tálalni a varázst, s cserélgetni az autót, s nem a nőt! Hűség egy van , varázs több!! A versengés a vérünkben van , amiben meg benzingőz csörgedezik, hormon , -úgymond tesztoszteron szint növelőnek, a szerelmünknek! Hogy jól teljesítsünk!!!!!!!👌

  58. Petkov Sztojan

   Csikós Zsolesz, & Vályi Pista , Göbi, a Göbölyös!!!, nagyon jó .... autó szakirodalom , autó gyártók-forgalmazókról való lexikális tudásotok, !!! elképesztően jó a műsorotok! Komolyan!!! Na meg a konkrét tesztek autókkal,.... -Tőletek !!! Perfect

  59. Petkov Sztojan

   Igaz, sokkal jobban mostmár , francia gyártmányok!

  60. Petkov Sztojan

   Brigád ,sorry group ,or team!

  61. Petkov Sztojan

   Szép jó estét vacsora után , melyen tisztelt Speedzone bringád',,!!

  62. Petkov Sztojan

   Ebbe a6 elő csevejbe ' én is benne akarok lenni ,közel jövőben....

  63. Szabolcs Molnar

   Szia, Csík! Neked nem támadt már olyan ötleted, hogy lekocsikázni nagyon nyugodtan a csizma sarkáig bármivel, távol az autostradáktól?

   1. Zsolt Csikós

    Hajjaj...

  64. Dániel Fodor

   Rolls Royce: filigrán fos. Csikós Zsolt, 2021 Sírok🤣

  65. László Orsós

   Kellemes volt ismét!

  66. STibi

   Zsoltit megkérdeztem volna, hogy mi a véleménye a J30-as Maxima-ról, találkozott e egyáltalán a tipussal?

   1. Zsolt Csikós

    Nagyon régen, már csak a V6-ra emlékszem.

  67. tranceformeeer

   Utálom a filmeket és egyszerűen képtelen vagyok egy fenékkel végigülni 1,5 órát vagy annál többet egy film miatt. Csik videóit viszont bármikor szivesen hallgatom/nézem és ez a másfél óra szinte semminek tűnik! Pedig én nem is értek hozzá, csak "szeretem a jó kocsikat" pont úgy ahogy egy 7 éves kisfiú (és annyit is értek hozzájuk). Sose hagyd abba, nagyon jó!

  68. vargabus

   Tévén nézve mérsékelten élvezhető, mert csak találgatni tudsz, mik lehetnek a kérdések.

  69. István Bakó

   Ez a másfél óra nekem inkább két és fél óra volt. Többször megállítottam a lejátszást és utánanéztem a neten típusoknak, alkatrészeknek, embereknek. Nem szégyellem, sőt! Nem vagyok autós ember, közeledek az 50-hez de határozottan élveztem az így eltöltött időt. Kihalófélben lévő embertípust, ritkuló értékrendet képviselsz, Csík, köszönöm, hogy bepillanthattam az időd egy szeletkéjébe!

  70. Tibor Tábori

   Autót -1000-et csajt 1 -et SORSTÁRS :-)

  71. Ferenc Tóth

   Köszi Csík, nagyon jó vagy ! köszönöm a videót !

  72. Balázs Nagy

   Amikor nem tűnik fel, hogy 1,5 órát hallgatok valakit :) Pista, Csík, élvezet őket hallgatni a Q&A-ben. Nagy ötlet volt ez a blokk

  73. Nagy György Attila

   Köszi Csík👍

  74. mmikipf

   Csik, az esetleg nincs a Speedzone térképén hogy csinálj motor teszt videókat is? Egyébként a videóid nagyon ott vannak a "szeren" :)

   1. Zsolti H

    Csík ha végigteszteli az összes motort a garázsából, már azzal is hónapokra biztosítva lenne a motoros tartalom :D

   2. Zsolt Csikós

    Nem hoznak túl sok nézőt a motorok, sajna.

  75. Gabor Szabo Gabor

   Kezdek Csík fan lenni! 😀

  76. Bel G

   ez a beszed gyerekek, nyomassatok, szeretettel hallgatom!

  77. Zoltàn Miklòs Tòth

   Ekkora tudású és alázatos ember nem nagyon terem minden bokorban. Élvezet hallgatni minden szavát. Remélem tudok majd egyszer néhány szót beszélni vele előben 🙂

  78. Laz1Go

   Koszi Csik! Kiraly vagy, a tudas, az oszinteseg, az empatia,a szerenyseg, a humor, a jozansag, mind a repertoarodban vannak. Imadunk hallgatni! Bar nincsenek veteranjaim, csak motorokat gyujtok, de igy is sokat segitesz a tanacsaiddal. Csak igy tovabb🤟

  79. Gábor Szegedi

   Drága Csík! Látszik, hogy felszabadultabb vagy, imádom a vasárnapi rovatot! Annyira jó! Csak így tovább !

  80. tocsa120ls

   1:26:33 a Hagerty most rakott tetőre egy T87-est mert ki akarták próbálni, hogy tényleg olyan veszélyes-e a lengőtokos hátsó híd. (spoiler: igen, főleg modern radiál gumikkal)

   1. tocsa120ls

    @Fekete Kristóf annyira nem kell sajnálni ha megnézed a tipikus amcsi restaurálást kapta, két tonna gitt meg egykomponensű festék alatt ott is a kocsi valahol

   2. Fekete Kristóf

    @tocsa120ls Most olvastam a TC-n, állítólag nem csak a radiál gumi okozta, hanem az is, hogy magasabb nyomást állítottak be a kerekekre. Bár mindegy is, a T87 van akkora ritkaság, hogy megéri helyrehozni.

   3. tocsa120ls

    @Fekete Kristóf épp az a baj hogy jobban tapad és emiatt könnyebben alácsuklik a kerék.

   4. Fekete Kristóf

    De az hogyan? Nem ismerem a T87-et. Nekem az van meg, hogy a diagonál gumi rosszabb, mint a radiál, ugye az utóbbit azért használják széleskörűen.

  81. Gojdar Tamas

   Amit kettefureszeltek az a Z8 volt!

  82. seggedbe lófasz

   a Z3M egyike a ritka shooting break tipusoknak, gyári autókban talán a Volvonak volt

  83. ki ne mondd

   Hol a Pista ? Csík húzza el a csíkot !

   1. ki ne mondd

    @Lekvár persze hogy nem nézem !

   2. Lekvár

    Mi a baj vele? Ha nem tetszik ne nézd...

  84. Gojdar Tamas

   Most adtam el 230-as SLKt 64000 km el, sajnos strokot kaptam 2018-ban hatalmas elmeny az a auto!☝️

  85. tocsa120ls

   A SPICA-nak, Kugelfischernek, Rochesternek, K-Jetronicnak meg ezeknek a mechanikus befecskendezőknek pár éve reális alternatívái már a standalone motorvezérlők; egy Haltech, Link, VEMS vagy akár Edelbrock ECU háromszáz körül megvan, és hála a modern szoftvereknek, relatíve egyszerű utcán járásra beállítani, ha meg teljesítmény kell, padra kell állni a kocsival -- de egy meghalt mechanikus befecsi már rég nem jelenti hogy a kocsit kukázni kéne.

   1. seggedbe lófasz

    a SPICA = az AIDS rövidítése olaszul...ezt nagyon sokan mondták írták. a Kugelfischer német és abból a korszakból amikor az örök élet és még egy napra tervezták. Persze javítani kell azt is. De fullgázas Le Manst és 72 órás Nürbirgringet kibírták a gömbhalak az olaszok meg...

  86. Heedful spy10018

   Ez ő kicsoda? Új ember??

   1. Heedful spy10018

    @Lekvár nahát kezdhettétek volna ezzel már felismerem így igen igen

   2. Lekvár

    @Heedful spy10018 ő ez az az aki ezakiőaz

   3. Heedful spy10018

    Necsináljátok már ez az aki őezaki????

   4. Krisztián Nyitó

    @Heedful spy10018 Hát ezőazaki! 👍

   5. Heedful spy10018

    De komolyan kiező?

  87. Maxi Gabriel

   Nagyon szépen köszönöm!

  88. Kováts Gergey

   Nem szivkodjuk a fogunkat nem nyulunk a szánkba kézzel nem cuccogunk a kamerába esetleg otthon, evés után fogkefe ajánlott,hu,de gáz..

   1. Márton Nagy

    @Fuck Face Én is ezen lepődtem meg. Kézzel turkálás a szájba, cuppogás, csámcsogás, alatta meg a lelkes kommentek, hogy milyen alázatos és felszabadult :-o. Mondom mi van??? De valószínűleg tényleg az a magyarázata, amit írtál.

   2. Szabolcs Molnar

    Csík nem megmondóember, nem celeb, nem youtube star, egyszerűen ért ahhoz, amit csinál

   3. Gergely Ács

    @Szabolcs SchrádiPontosan! Pont ez bánt a legjobban! Na eresszük el a témát, csak olvassa, csak megérti Ő is!

   4. Szabolcs Schrádi

    Oriasi tudasa van es nagyon nagy figura, de megerte volna ha raszanja azt a 2 percet a forgatas elott es rendesen befejezi a vacsorat...

   5. László Tamás

    @Gergely Ács 45 percnél még mindig "takarít"

  89. Attila Margitay

   Okosan, bölcsen, őszintén, fölényes tudással, szenvedéllyel. Csík nem csak írni tud. :) Köszönöm!

   1. CsonGii.

    Pistánál nagyobb tudással rendelkezők is alázattal beszélnek róla :D Most mit csináljon az ember, ha DSG van az agyában? Csoda hogy le tudja követni a beszélője a gondolatait. Én simán leülnék vele egy fehér szobában, és kussolnék 2 hétig fröcsizve, hogy fossa nekem a szót 24/7-ben.

   2. Ferenc Tóth

    @tocsa120ls Pistát most hagyjuk :D :D ...majd kiforrja magát.

   3. tocsa120ls

    Ennyi év alatt vagy magadtól tanulsz alázatot vagy megtanítanak rá mások. Az okosabbja magától tanul... és ott van a Pista. :DDDD