Speedzone teszt: Mazda CX-5 100th Anniversary Edition: Aztán az évforduló, az jó-e?

speedzone.hu

44 E megtekintés11

  www.autohitel.hu
  www.patreon.com/speedzone
  www.speedzoneshop.hu
  A Mazda százéves lett, és úgy döntött, ünnepel. Ajándékot ad néhány vevőjének, s hogy mit, itt látjátok, ezen a CX-5-ön.
  #speedzone #mazda #cx5 #100th

  Közzététel: 25 napja

  Megjegyzés

  1. Zso Zso

   nem rohadna még kéne is....tudom tudom minden új mazdánál el van mondva hogy ez már nem rohad de ugyanaz az autó 5 év múlva -------> hát ez még rohad de a következő már nem

  2. live swiss

   Sajnos a Mazda nem jó minőség. Technika oké de az anyagminoseg az első két hétig oké azután borzasztó gyorsan amortizalodik nem csak a cx5 de cx3 sima 3as 6os az összes. Puha vékony gagyi anyagok ami csak eyecandy de ha hozzaersz érzed hogy a puha borítás alatt kemény műanyag az egész és abból is a legszarabb minőség. A váltó alatt a borszoknyan kitapinthato a valto ellentarto rugoja... A fekete fényes mintás kozepkonzolrol meg nem is beszélek hogy ha egy mikroszalas torlovel letorlod 10x rögtön olyan mint egy 10 éves zongoralakk. Az autó egy részről jó :kinezetrol és sajnos az összes ujkori Mazdara igaz és tapasztalatból mondom mivel a céges autoparkban van 4tipus is a Mazdatol és ujkoruktol látom hogy milyenek😑

  3. Béla Remzső

   I-stop sok mindent figyel így a biztonsági övet is és mivel nincs bekapcsolva így nem működik!!!

  4. Kelpo Johny

   Nekem nagyon tetszik, úgy ahogy van kéne! A Mazda még mindig tud normális kocsit csinálni! (41e megtekintés és csak közel 1e lájk?)

  5. peter Hajzer

   A Mazda az amcsi piacra tervez, és ott is versenyez a Rolex bajnokságban a DPi csúcskategóriában a Cadillac és Acura társaságában, jó eredményekkel. hufast.info/plan/vide/pZvZgrqAtmrednU&lc=z23kcb5q5obqetx2dacdp432a0kgm3dw1myi2hpcqj5w03c010c

  6. Renault Alaskan and Offroad Fans

   Fehérben nem is láttam még, de sokkal szebb

  7. Norbert Norbert

   Igazán készíthetne végre valaki mazda 3 szedán 1.8 dízel tesztet

  8. Monostori82

   Szegény Dzsít hogy lePetizted majdnem 😢

  9. Nagy Ferenc

   Nagyon karakteres autó tetszik de a színe az nem bordó hanem bugyi lilA :D legalább is kamera képen.

  10. TheMogorva

   A Csík profi - talán a legjobb a csapatban - de vegyetek már rendes mikrofonokat, amiben nincs ilyen náthás hangja. Vagy ha már úgyis digitálisan utómunka, akkor nem hiszem, hogy nincs egy épkézláb hangszínszabályzó plugin a háztájiban....

  11. TheSzaboZE

   1:54 a kodo 2012 óta van velünk az első CX-5-tel ;-)

  12. Miklós Szappanos

   Csikós úr....aisin váltó?...mazdában..?

  13. Attila Bajtay

   ebbe a müsorban a Csik pulóvere volt az egyetlen értékelhető minden új autó teszt szinte szó szerint ugyan az csak a logó változik a kormányon "szép új világ"

   1. Tamás Nánási

    @Attila Bajtay nem te hanem az alfa romeó , arra pedig nem volt nehèz a prof kèpedbol

   2. Attila Bajtay

    @Tamás Nánási miből következtetted ki hogy "szar" vagyok ?

   3. Tamás Nánási

    Mondja ezt egy szar alfás

   4. ISTVÁN M

    Ez a Mazda pont az üde színfolt a szürke "egyen" autók világában...

  14. Peter Molnar

   Bravo , erdekes , szines , es nagyon jo az operator

  15. gereg ivan

   Hihi hitelre vasarolni autot luxus nzomor klosar csorikanak mert meg akar felelni a rendszernek majd mehet a 1.5negyyetmeteres irodaba habszolgakent gurizni vagy egz baszott svab autogyarba a szallagra normazni 16oraban hogz nyogje a csoroja az uj autoja reszletet a hat en vezetek tiz eves szivo benzint oszt pukkan a faszom a bankokra es dolgozok mikor en akarok nem mikor az mkb azt mondja csoroja fizess mert jon a reszletet a honap kozepen udv

  16. Tamás Szeles

   Dicséret az operatőrnek, nem kapkodja a "kamerát", mintha volna érzéke hozzá :-) . A nyomaték tényleg nem sok, az 100th anniversary kiviteltől meg nem dobtam hátast, de külső dizájnra ez a nyerő.

  17. Petkov Sztojan

   Teljesen rendben van a belső, nagyon kidolgozott let végre, szépen megvarott bőr belső ülések,- műszerfal' szintén ,,,, szépen,,sorry!!!!, nagyon jól rendezett műszer csoport, az egyéb kezelő panellal egyetemben! Mazda gyártott egy nagyon jó, igényes,,,,,! ..... mondható szerintem kicsit elegánsnak is , .... ..ha!!!!!,, a bordó belsővel választja valaki'!

  18. Barnabás

   19:37-nél: az én, 2013-as Mazda 6-omban is a jel mögött van, a távolságtartó-tempomat radarja és ezt akkor tudtam meg, amikor a német nyelvű kézikönyvét komolyabban kezdtem tanulmányozni.

  19. Kornél Müller

   Mindenki szídja a zongoralakkot, pláne a műfát. Pedig a legalja a kályhaezüst betétek, amit például a Ford használt előszeretettel.

  20. Petkov Sztojan

   Sziasztok Speedzone Ezt a -formáját imádom Csikós Zsoltnak!..... elképesztően jól mutatja be e Mazdát!! ( jó mondjuk én Japános vagyok tottálisan )

   1. László Blue

    Én is, Panda 100HPm van. Nem teljesen japán, de kicsi, kocka, és tele van Denso, meg Hitachi alkatrészekkel. 🤗😎

  21. Boborján Pandacsöki

   Én a sok fanyalgóval ellentétben nagyon hiánypótlónak érzem ezt a tesztet. Egyszer a vályi tesztelte , de az inkább egy egyszemélyes magánshow volt, mert őt éppen nem érdekelte ez az autó, ami szerintem még az árához képest is egy best-buy (már ha nem vagyok reménytelen dízelkombi-buzi). Ez egy használható autó, nem aggódsz, mert leér az alja, nem ronda mint a lóharapás, nincs telebaszva tacsipacsi képernyővel, ez egy jól összeszedett pihetető autó.

  22. solareclipse

   2021 10" kijelző :D mint upg. a japánok jobban elaludják ezt az egész váltást mint a németek.

  23. András Gazda

   Az eleje nagyon egyedi, és szép, markáns, szóval jó. Jó az első ajtókig. A hátulja botrányos , amolyan japánosan unalmas. A karosszéria illesztés szembeötlően hibátlan Belsejével nincs baj, bár lehetne kicsit extrémebb 9 sec? Na ne már, szégyen

  24. Opel Vivaro

   Bocsi de ez a Pistának jobban ment volna.

   1. Zsolt Csikós

    Nyilván. Ő bohóc, szórakoztatógép, én csak újságíró. De nem csinálta volna meg. Sajnos néha be kell érned velem, Pista nem tudja kitölteni a Speedzone-t.

  25. Márton Hidvéghy

   Az utcán soha nincs fehér mazda 😉 Mindig csak az a vörös 😛

   1. László Blue

    @Márton Hidvéghy Metál vörös.

   2. Márton Hidvéghy

    @László Blue A fehér, vagy a vörös van felárért?

   3. László Blue

    +270e felárért. Ezért éhezik a Magyar. Ja, már senki nem mond ilyen hülyeségeket. 🤪🙃😎

  26. Zoltán Lukátsovics

   Jó jó, de nekem a Fermentor jobban tetszik.. meg az Audi Q3 is, ami erősebb dízellel 2 literrel kevesebbet eszik és van benne Google navi..

  27. Valentin Hock

   Szerintem a nissan is szép autokat csinál! :]

  28. h480789

   30:27 -nél elég meredek volt az a kanyarodás.

  29. sicksickson

   Mai világ és az egyedi autók, öhöm :D ^^ ki-ki szemszögéből :)

  30. Zsolt Kis

   Nekem tetszik a zongoralakk :/

   1. ISTVÁN M

    nekem meg a zongora...

  31. Gábor Andik

   A hátsó kartámaszban lévő usb port 10 pontos, minden autóban kötelezővé kellene tenni!! A piros szőnyeget viszont inkább nem kommentálnám....

  32. TECHNO TRONIC

   Kicsit unalmasak ezek a mazda reklámok

  33. SpeedFire

   Motor 7 pont Külső 7 pont Karosszéria 5 pont Ez nem Mazda ellen szól ! Ugyanúgy nemet olasz francia autóból is van szar

   1. SpeedFire

    @Márk Bondor olvass utána... külföldi portálokon... Ne a saját mazdádbol induljál ki vagy a japán autók fétise miatt..

   2. Márk Bondor

    Mi alapján vannak a pontok? Mégha igaz is lenne, a szar kategória nem 10/6-tól indul. Egyébként tényleg, mi alapján? Én így írnám: Motor: 10/10 Külső: who cares, nem nő vagyok, hogy a külső érdekeljen. Karosszéria(?): 10/10. Ennyi. 🤷‍♂️

  34. Indi Laszlo

   De, van még szebb! A CX-9!!!!

  35. Patrik Pruzsinszky

   Idióta Japán csinál egy szép autót és a bordó bőrhöz rak egy fehér könyöklőt! Gratulálok!

   1. Patrik Pruzsinszky

    @Easy Driver gondolom olyan jó ízlésed lehet mint a gyenge kamu neved

   2. Easy Driver

    @Patrik Pruzsinszky Figyeltem, és magasról xarok rá. Nekem tetszik. Mit képzelsz, majd ráerőlteted másokra a véleményedet, te fajankó? LOL, baxki :D

   3. Patrik Pruzsinszky

    @Easy Driver ne fáraszz! Igen kívül a felni közepén van egy minimál bordó ami nem is látszik. Szóval ki a vak? De leírom neked magyarul. Belül a bordó szép még úgy is hogy kívül fehér az autó. Sőt az egész gyönyörű így! De a fehér könyöklővel bazári ronda ízléstelen! De ezt elmondta a Csík is! Ha figyeltél volna hallottad volna.

   4. Easy Driver

    Ha észrevetted, a bordó-fehér kombinációt az egész autón végigvitték, az említett történelmi hűség miatt. De a lényeg, hogy értesz hozzá. Ja, nem :D

  36. seggedbe lófasz

   kérdés bordó fehér betét, vörösbor fehérbor...parafadugó gyár. Lehet ide is vezetnek a színek? A Mazda régóta a japánok legjobb formájú autóit dobja piacra. Meg az apró jó megoldások

  37. Molnár Gábor

   Csík úr! Írj már pár sort mi lett anno a TUFA sorsa! Tudom, hogy az egy másik cég volt, de akár privátban is szivesen fogadnám. Annyira jó még ma is olvasni azt a cikket. Nekem is van öreg mazdám, 28 éves múlt, meg fiatal is.

   1. Zsolt Csikós

    Fuhh. Egy srác megvette a kocsit, aztán évekkel később kaptam egy kápet róla, ahogy egy mélygarázsban lefotózta egy olvasó.

  38. PAT068

   Már bocsánat, de ez nekem nagyon Mazda reklám, a 100th anniversary is túl van nekem fújva a múltkori 3-as teszthez képest (ahol még relevanciája is jobban lett volna).

  39. MrDaveCocaine

   Keressetek már Csík mellé egy rendes kameramant, mert ez a balfasz képtelen lekövetni. Ez gáz. Olyan a csávó, mint egy reumás csiga fél lábbal a sírban.

  40. Kovacs Janos

   Hogy miért 625 ccm /henger? Mert 14:1 a kompresszió. 625/14 ha megszorzod pl 8-as kompresszióval, az 357 ccm. Ugye, hogy nem is olyan hülyeség?

   1. Karesz Csernus

    Rossz irányba mész Jani! Ez nem egészen így van.

   2. Péter Csepesz

    Ez csak egy adat, amit még rosszul is számolsz! Kompresszióviszony= károstér+ hengertérfogat/kátostér! De kihagytad, a henger felület növekedést, dugattyú tető, illetve a hengerfej belső felülete, mint hő elvezető, a nagyobb henger örvénylési tulajdonságainak változását, a lángfront terjedését, a nehezebb forgattyús mechanizmust, a surlódó felület növekedését. Persze ez utóbbi egy hengerszám növekedésnél is fellép, viszont a jobb termikus hatásfok illetve a jobb kiegyensúlyozottság kárpótol! Arról meg nem is beszéltünk, hogy 8 as kompresszíó viszonyt nem igen alkalmaz senki szívómotornál, hiszen még a ladának is 8.5 volt egy szívómotornál a 11-13közötti a jellemzőbb arány! Egyébként egy a 333-500cm³ közti hengertérfogat még a dízeleknél is jellemző, pedig ott jóval nagyobb kompresszíó viszony a jellemző, régebbi motoroknál a 22 es sem volt ritka, de manapság is 18 körül van (azért csökkent, hogy a NOx alacsonyabb legyen)

  41. Johnny On The Spot

   itt az usa ban 2.5 es 2.5 benzines turboval aruljak , es vennek is egyet , kiprobaltam vezettem es picit gyenge nekem , akkor van valami amikor a turbo elkezdi fujni a szelet , de amugy sajnos az en igenyeimnek gyenge , amugy nagyon franko kis auto

   1. Johnny On The Spot

    @Garázs Géza hat csak floridarol tudok nyilatkozni ahol elek , itt nem divat a lesbol fotozas , de nem is szaguldoznak az emberek , eleg magas a megengedett sebesseg varosban 45mph de 50-nel lehet menni az majdnem 80km/h azert az jo varosban

   2. Garázs Géza

    tényleg odaát hogy álltok a traffizással ? mert itt az EU ban már 150ló is túl sok , mindehol kibaszott radar

  42. Árpád Simon

   Veri a mercit... 3milkáért jó... nem iszom többet!

  43. Attila Fábián

   12 l fogyasztás az 5.0 mustanggal is elérhető, ha nem állatkodok vele.

   1. Attila Fábián

    @Zsolt Csikós Tudom! Van is a családban, mindenki szereti.....

   2. Zsolt Csikós

    De ez rendesen használva tudja 😃

  44. Garázs Géza

   10..12litert eszik? ezt Európában ilyen üzemanyagárak mellett ki veszi? ennek felét eszik a korszerű autók, persze az USÁban ez így is takarékos

  45. Levente Szikszai

   Rozsda kupac

   1. Karesz Csernus

    Ezt vajon mire alapozod? Kérlek ne azt válaszold, hogy nézz utána mert attól agyfaszt kapok.

   2. Márk Bondor

    @Lekvár Ahogy az új Mazdák se rohadnak, úgy az új Mercik se.

   3. Easy Driver

    @Lekvár Ez jó kérdés, de a Sprinter amióta létezik, érintett a dologban...

   4. Lekvár

    @Easy Driver Melyik évjárat? Csak kíváncsi vagyok, hogy az újak is ilyenek-e.

   5. Easy Driver

    Akárcsak a Merci Sprinter, de arról ugye - lévén német - nem illik beszélni...

  46. Garázs Géza

   műbőr?

  47. Levente Szikszai

   Nem túlságosan nagy vagy kényelmes hátul??? Mi van ? De jól néz ki😂😂😂

  48. József Kalányos

   Mazda a legjobb. Köszi Zsolt. Jó lett

  49. Adam Petrovich

   Valami erdekes mikor lesz ? Egyre unalmasabb ez a csatorna Uj mercedes s osztaly Vagy "uj" bmw m4 😑😑😑😑

   1. TECHNO TRONIC

    lehet bérelni is

   2. seggedbe lófasz

    Amikor kapnak...akkor.

  50. István Hegedüs

   Nem 2021 van? Ez tavaly lett volna aktuális. Süt belőle a fizetett tartalom.

   1. Zsolt Csikós

    Pedig nem volt fizetve. Azt mindig kiírjuk.

  51. FekZso

   A Dzsí kúúúúúrva jó kamerás srác!

  52. Keresztes Tibor

   Nem vagyok Mazda fun, de ez egy szép autó. Azért van egy kis igénytelenség (idő): 6.26-nál, na de ez legyen a legkevesebb.

  53. Pocok Jozsef

   Megint egy suv.. ☹️☹️🤮 Új Accord esetleg..? Anyira unalmas már ez a sok suv.. 😉

  54. YELLOW

   Nem tudom. Nekem egy ilyen típusú Mazda esetén értéktelen ez a jubileumi kiadás. Egy MX-5 már más téma. Szép az egyedi dizájn, de annyi. A szőnyeg, műanyag találkozásoknál azért vannak hibák, amik szerintem gázak. Illesztési hiba, nem illeszkedő műanyag a szőnyeg vonalához.

  55. László Patkós

   A kedvesnek éppen nem nevezhető előző fostalicska munkahelyem összes f@asszopó ,,Führungskraft""-je ilyen Mazdákat vett, ha-ha-ha! Az egyiket tréler vitte Felcsútról (suttyó Dubai) a Mazda szervizbe... A másik kapott 1 kölcsön Insigniát amikor lerobbant alatta a ,,vas" Horvátországban. Ezek igazi ipari hulladék kategóriás fostalicskák.

   1. Márk Bondor

    Egyedül vagy ilyen hülye, vagy valaki fogja a kezed? Erre varrjál gombot: én munkahelyemen is rengeteg munkatársamnak van Mazdája, soha semmi baj nem volt velük, ismerősi és baráti körömben is rengeteg embernek van Mazdája, soha semmi baj nem volt velük. Váó! Meglepő, ugye? Az összes statisztikában kiválóan szerepel és bár tőled nem várom el, hogy tudj idegen nyelven, de én tudok angolul és németül is, az összes angol/német teszt alatt mindenki imádja őket és az összes fórumon csak jókat írnak a Mazdákról. Jó reggelt, üdv a valóságban! :)

   2. András Palatinus

    @B L Célszerű megjegyezni, hogy a felsorolt gyártmányú autók kb abban a mennyiségben vannak jelen az országban, amennyit arányosan látsz lerobbanva. Másként szólva nem nagy dolog mondjuk azt mondani, hogy Subarut nem látott még senki út szélén, gyakorlatilag az úton se látni egyet sem.

   3. mtbhuszar

    Igazi ipari hulladék fostalicskák de ha valaki adna egyet te lennél az első aki elfogadja, de biztos egy 20 éves bmw,audi sokkal jobb. Igazi értelmes ember lehetsz, ja nem

   4. B L

    Ne irigykedj, te erről csak álmodhatsz! El tudom képzelni mivel jársz! 25 éve figyelem az autópályán a mentett autókat a francia messze aranyérmes aztán a német csodák és a japán! Ezeket nem olvastam ezek tények!

   5. Tazika888

    Mert számit is valamit a véleményed suttyó. Mivel jársz, húsz éves Audival? 😜

  56. Tupcsia Balázs

   Hiába az elektromos autó.. mi Soprontól 4, 5 órára lakunk inkább a benzines szerintem

  57. Istvan Erdelyi

   Ez az az autó, amit együtt élve szeret meg az ember igazán, bár első látásra is bele lehet szeretni.

   1. Karesz Csernus

    @László Patkós kicsit elkalandoztál. 😁😁

   2. László Patkós

    A ,,Pornokönig" belső ami bejön? R.I.P Ron Jeremy ( Mr. 26 cm) -pedig a fószer még meg se halt.. :-)

   3. Istvan Erdelyi

    Hosszabban együtt élve.

  58. zselatyne

   Mostantól 50 perces rizsát kell nézni? 8 percben össze lehet ezt foglalni. Erre van igény? Kár.

   1. Karesz Csernus

    Tekerjél bele, vagy ne nézd meg!

   2. László Kóródi

    Nem kell. Senki nem kényszerít rá hogy nézd. HUfast. Nem tetszik, nem nézed.

  59. Gergely László Ovajka

   Csak nem egy Alfa Romeo-s pulcsi? #legjobb

   1. Zsolt Csikós

    Dehonnem 😃

  60. Antal Szabo

   Nagyon jo kis video, koszonjuk! 21:06 percnel lattam hogy ennel a tipusnal mar van henger kikapcsolasra is lehetoseg! Ez automatice software vezerelt, vagy ki is lehet kapcsolni ezt a funkciot? A hengereket milyen sebesseg elerese utan deaktivalja??

   1. Zsolt Csikós

    Nem lehet, automatikus.

  61. GoldenAX

   Lehet én vagyok a kretén, de ha ez a példány 2017-es, akkor hogy lehet az ülésben a 100 éves jelzésű minta és a felnin is a 100 éves minta? 😅

   1. Pocok Jozsef

    Alfa Ti belső ekte.. 😉

   2. László Patkós

    Hazudnak... Ennyi.

   3. László Kóródi

    Valószínűleg a modell 2017-es, ez a példány pedig 2020-as.

   4. icram45

    A faceliftes CX-5 jött ki 2017-ben.

  62. Sarvari Gergo

   Az AWD ára 12,3m ez pár százassal drágább, végülis a 2 millió is csak pár százas:) 14,3-ért nem túl olcsó....

  63. anonymus7601

   Danubius rádiusz

  64. Marcell Végh

   Videó magnóra kevesen emlékeznek? Zsolt! Hány éves korosztály nézi a műsoraitokat? Én még csak 29 éves leszek az idén és még bőven emlékszem a VHS korszakra. ;) Viszont ilyeneket hallva sajnos rá kell jönnöm (és nem esik jól erre rájönni), hogy én nem "még csak", hanem "már" 29 éves leszek az idén.

  65. Milan Nedelykov

   Aztán a Sorento PHEV, az mikor lesz?

   1. Zsolt Csikós

    Később.

  66. Vincent Vega

   Azért jó, hogy feltetted a napszemüveget, mert így nem fog a hajad a szemedbe lógni!

  67. Ádám Molnár

   hm. mazdás vagyok, de erről a i-stopról nem hallodtam még. A mazdák már mild hibridek, és az ehhez tartozó generátor/elektromotor tölt vissza motorfékezéskor, illetve segít rá a motornak alacsony fordulatszám tartományban (kb 2200 ig ) elvileg az istop ilyen formán nem is az önindítót használja, hanem ezt az elektromotort, így érve el egy finomabb indulást. Eza mild hibrid verzió ezek szerint ebben a 2,5-ös motorban nincs benne?

   1. Ádám Molnár

    Hm. Ja jobban utánna nézve csak a 2,3, cx-30nál van M hybrid. A többiben, így a 6ban és a cx-5ben csak az i eloop van. Valóban. Akkor már csak az a kérdésem maradt, hogy ha ez az istopos rendzser működik önidítózás nélkül is, akkor az M hybridben miért használja a generátort infításhoz?

   2. newman

    @Ádám Molnár 2019-es 6-os-t hajtok 2.5 motorral. Ebben nincs. Legújabb prospektusban sincs erről szó: www.mazdakereskedes.hu/uploads//files/katalogus_m6.pdf

   3. Ádám Molnár

    @newman a régebbiek. Az újak, (3, cx-30 biztosan de sztem már. Az új 6os is) mar kimondott Mildhibridek. Ezzel a technológiaval.

   4. newman

    A CX-5 és a 6-os tuti nem mild hibrid. A motorfék egy kondenzátort tölt fel, amiről tudja táplálni egy ideig a fogyasztókat, de hajtásba nem bír beledolgozni. i-ELOOP a neve.

  68. emgyee

   PIROS SZEMÜVEG, JAJJ!!!

   1. Karesz Csernus

    Megy az esőkabáthoz. 😁😁👍

  69. Péter Marincsák

   Szerinted a cx-30 vagy a cx-5 a szebb??

   1. Ádi N.

    Kettő közül cx30, amúgy a 3-mas.

   2. Bence Szendi

    Az én véleményem szerint a CX-30 kívülről és belülről is szebb.

   3. Balázs Bori

    Mx 5

   4. Easy Driver

    Az MX-30 :D

  70. Magregor Konor

   A belseje kamu de amúgy szép

  71. Magregor Konor

   Szerintem nagyon szép autó

  72. Ádám Gyenes

   Eskü azt értettem először 4:24 , hogy már most rohad! Mondom mivan? De aztán újra értelmeztem!!😃😃😃😁😁😁

   1. Easy Driver

    @László Patkós A Merci Sprintert és a Vitót is kerüld akkor el jó messzire...

   2. Pocok Jozsef

    @László Patkós pár hete az új 3 as tesztnèl már fel vetettem ezt es szét savaztak hogy már pedig ezek nem rozsdásodnak uber király 👑 az új kasztni örök élet meg egy nap ☀😇 hát kéne a...

   3. László Patkós

    Megeszi a rozsda a garázsban.. Kimész 8 év múlva és összesöpröd a maradékot a kukába..Hát ez is 1 életérzés lehet... :-)

  73. Gergo P

   Már megint egy mazda...

   1. Garázs Géza

    kell neki a reklám

   2. Ádi N.

    Szerencsére, én imádom őket.

  74. páci Cserepes

   Jó, jó, de mi van a Triumphal?

   1. Roland Szilágyi

    @László Patkós Smivanakkor? Nem látom egy hanyag embernek, meg bíztos ő sem játszik a pénzével, hogy azt többet ne rakja össze kellőképpen

   2. László Patkós

    Azt még autónak gyártották, de Csikós nem bírt magával és atomjaira szedte...

   3. Mr. Mixx

    Az vasárnapi téma időnként.