Speedzone vasárnapi: Egy csiga gyorsabban halad nálam

speedzone.hu

40 E megtekintés7

  Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz:
  hufast.info/up/7JrAnhYH_u62Sn7ZYdnMrA.htmljoin
  A témáról készült cikket itt olvashatod:
  speedzone.hu/egy-csiga-gyorsabban-halad-nalam/
  Ismeritek a viccet, amikor a parasztbácsit felviszi a műrepülő, ugye? Hát látjátok, én most tartok annál a résznél, hogy ezt azért nem gondoltam volna. Triumph szétbombázva, a munka nagyja hátravan.

  Közzététel: 25 napja

  Megjegyzés

  1. keletisarok

   8 percnél azért kicsit kitágult a pupillám, mikor megláttam a csípőfogót az akksin...

  2. Attila

   Ma a magyarországi átlag 14-15 éves autókkal itthon mindenki öregautózik. :D

  3. zsbokori

   Nagyon jo hogy ilyen aprolékosan bemutatsz minden Zsolti! Szerintem egy szárazjeges tisztitás nagyon jót tenne és látványos videot is lehetne készíteni róla! üdv

  4. Tibor Huszár

   Szörnyű, hogy mennyi Műt meg kellett ölni a bőrükért egy ilyen kocsihoz.

   1. Zsolt Csikós

    Műt? A műbőrhöz való műtehenekre gondolsz? Azt sokat :-)

  5. motoros222

   Illő meghajlással és tisztelettel köszöntelek a szent őrültek között ! Ezt a pestiséget remélem a helyén kezeled , merthogy egy erdélyi születésü köszöni a videót , aki , ha nem is autón , de motorkerékpáron végig élte mindezt.Ott , ahol és akkor(!) a szakboltban ,bármit kértél , vállrándítás volt a válasz-jobb esetben a ,,nincs" ! Nemes munka , a maga nyűgjével egyetemben ! Ezt így kell-szabad csinálni ! Sok sikert az OT hez-szorítok neked-bizony az effajta melóhoz , hozzá kell kopaszodni !.. Egyszer majd ráddudálok egy Aprilia Caponord nyergéből ! Őszinte elismeréssel Attila .

  6. Balázs

   Tisztelt Csikós Úr! Nagyon jó és informatív videókat készít. De ez az akkumulátorra szerszám pakolás nem egészséges. Saját tapasztalat :D Elvileg nem ér túl a kivezetés a műanyag házon. De 7:45 nél már rágurult dugókulcs. Nem kötekedek csak aggódok. :D

  7. Istvan Erdelyi

   Amikor meg kell dolgozni a kilóméterekért, akkor tudja igazán élvezni az ember. De ez az autó még simán csak háttérként is élményt jeleent.

  8. Róbert Fölkel

   10:27 mit kaptál a párodtól karácsonyra? rámpát.

  9. Sándor Tamás Megyeri

   Úgy néz ki az a cső, mint egy porszívó csöve :) még a két végén lévő kis kerek rugós bütyökre emlékeztető folt is arra hajaz.

   1. Zsolt Csikós

    De nem az.

  10. Gergo P

   Spikzone most is elmarad?

   1. Gergo P

    @Zsolt Csikós Köszönöm!

   2. Zsolt Csikós

    Ahogy elnézem a bandát, az is meglehet... még nem indultunk el Miskolc mellől, buszt gőzborotváznak páran a hangárban.

  11. Dom Tom

   Csík! Nézem a videóidat, nagyon klasszak. Nekem is van egy ötszázasom, azzal mentem nászútra 96-ban, még sárga is. Miért nem homokszórattad le ezt a motorteret? Én 25 éve homokszórással foglalkozom. Sok apró problémát kell ennél a kocsinál is csinálni és talán jobb megoldás lett volna kivenni a motort és megszórni amit kell. facebook.com/Homokszórás-Szemcseszórás-Festés-Egerben-1050821688322272

  12. tranceformeeer

   Nagyon jók az ilyen kis bütykölős videók, szinte én is kedvet kapok hozzá! Már csak egy kis garázs és egy régi autó kell hozzá, no meg hatalmas adag szakértelem! Megmondom őszintén, hogy kicsit irigyellek emiatt, de ugyanakkor kárpótolnak a videók és a lelkesedés az arcodon :) Köszönöm a videóidat, sokat tanulok belőlük!

  13. UnconquerableH

   Adjátok már csiknak egy goprot egy fejpanttal! Köszi!

  14. Zola Z.

   Szép autó, sok jó km-t kívánok! Lehet, sőt biztos lemaradtam, de mi lett a piros Alfával?

   1. Zsolt Csikós

    Semmi. Van, használom, megy. Elég sokat, ráadásul. Már ahhoz képest, hogy koronavírus van és kevésbé megy az ember mindenhova.

  15. Lass Lass

   na neee

  16. Zoltán Cseri

   Csillagmosó 1038 Géza u. 12. 1/2408087 igaz nem Zugló de talán nem egy táv. Időpontra pontos, apósomé.

  17. vayda gabor

   Tisztelettel üdvözlöm Csík kartárs 🙂 Szerintem ez jobb eljárás mint a mosás csápon. www.jegszoras.hu/

  18. Lastname Firstname

   Delutan meg lattalak a Maglodi Auchan parkoloban titeket. Gobi jol megnezte a szurke kombit ott mentem el a lakokocsitok mellett 🤣

  19. Boti Saghy

   Zsolti az eresztő fékfolyadék tartály kupakjával mi lesz ? Vagy volt róla szó csak lemaradtam róla ? Meugye ha megen kilötyög...

   1. Boti Saghy

    @Zsolt Csikós basszus tényleg, hiszen említetted vmelyik előző videóban :) szorítunk az ot- hez

   2. Zsolt Csikós

    Ki fogom szedni a fékfolyadékot, betömöm papírral, belül körbemaszkolom, a felső záródó síkot körbereszelem, majd felpolírozom a záródó felületet és átvizsgálom a gumit. Aztán kiszedem a betömött mindent a reszelékkel együtt, feltöltöm és lezárom.

  20. Solti Balázs

   Ennyi festésnél javitásnál nem lett volna célszerűbb darabjaira szedni az autót?

   1. Zsolt Csikós

    De, persze. Akkor lenne két év múlva készen...

  21. Istipisti76

   Tükör gömbölyű részt nem lehetett volna legyártani?

   1. Istipisti76

    @Zsolt Csikós értem és köszönöm a gyors választ :). Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert egyik korábbi videóban volt említve egy esztergályos mester. Gratulálok az autóhoz:)

   2. Zsolt Csikós

    De. Csak ha elsőre nem sikerül, akkor máris drágább, mint rendelni egy újat...

  22. trainmodeller

   Láttam olyat, hogy az alját aktív habbal mosták le, semmi komoly sikamika, csak ráfúják, vártak, leöblítették. Ha valaki találkozott ilyennel, márkát, hozzáférést tud adni, az segítene.

  23. Szunyi László

   Jól alakul , szép darab lesz :).

  24. akos

   baszki, ehhez a verdához inch pattern szerszámok kellenek

   1. Zsolt Csikós

    Hát pontosan. De vannak.

  25. Sasigyu

   Király lett a videó! Egy fiatalabb öreg autós bolond 🙂

  26. János Janurik

   Zsolt, remelem csak a te elvarasod, hogy ilyen patika legyen a kocsi. Mert, ha tenyleg ezt varjak az OT-n akkor ezt is iszonyat tulihegik az adott szakemberek, ahogy azt felenk szokas. Ennek a kocsinak (a kormany tengelyt) leszamitva azonnal OT kepesnek kellett volna lennie. Ha ez ilyen szigoru akkor ez megint arrol szol, hogy par ember a sajat temajat minden fole helyezi es imadja jatszani az eszet.

  27. Ivan Varro

   Alsó mosás: Boxutca, Keresztúri út.

   1. Gismo85hun

    Igen, ezt akartam javasolni én is. Mi múltkor voltunk ott egy GMC-vel alvázvédelem megkezdése előtt.

  28. János Kovács

   Oh, hat ez egy konnyed piknik a Pontonhoz kepest! Ennyi kell!

  29. Isten Fia

   Sziasztok Mindenkinek.Csípem a Csapatot! De a "le kellett festenem" motorteres résznél lefagyatam picit.Nem sikerült annyira kidolgozni mint Munkácsynak a Honfoglalást.Szerintem nem történt komoly előkészítés mert rozsdabemarásnak tűnnek a himlők a lemezen.A kigépelt töltőalapozónak meg el kellett volna vinnie a csiszolási nyomokat,stb.És ajánlani tudom a szorópisztolyt, a felület végleges zárórétegének a felhordására.Ha már restaurálunk.Tisztelettel. Aktívnéző

   1. Isten Fia

    Akkor szerintem félre értetted...Tényleg komolyan gondoltam a közös munkát.Bajorországban élünk de augusztusban megpróbálok eljutni hozzád és megcsinálom szívesen azt a felületet.Mindenem van a mozgó műhelyemben még kompresszor is😉.

   2. Zsolt Csikós

    Gyere a garázsomba, nézz körül, dolgozd ki a procedúrát. Mert ennyiért nem fogom ide-oda trélerezni, pláne annak veszélyével, hogy a kocsi kicsit hátrébb rangsorolódik és három hetet kint áll a szabadban

  30. Zsombor Klemm

   8:44 környékén az az ellenállás ott valami hőgomba vezetékén, úgy szabadon, az OT kompatibilis? További jó munkát kívánok hozzá, kíváncsian várom, várjuk a fejleményeket.

  31. Norba B.

   Kitartást hozzá, van egy kis hiba fejben aki ilyen projektbe belevág 😄 én utálom az öreg autókat, különösen szerelni, ennek az árából vettem volna egy új Suzukit ès pihenek 🙂😄

  32. kiszeg

   Szia! Az awab bilincsekért nem szólnak az OT-n? Motorkerékpárnál volt belőle gond ha jól emlékszem.

  33. Gábor Kalányos

   Üdv Zsolt! Az aljára esetleg szárazjeges tisztítás jobb megoldás lehetne a szebb eredmény elérése érdekében? Már csak az OT vizs. miatt. Nem okoskodás csak kérdem. Hajrá sok sikert!

  34. Levnte

   Jelige:Segitseg. A fekfolyadeknak mi az ellenszere ? Van valami ? Nekem befolyt a kuplungpedal ala eleg sok, rengeteget szivattam karpittisztitoval, de a padloszivacs meg mindig nedves, jo vastag is(E30). Vagjam ki a padloszonyeg darabot ?

   1. Levnte

    @Zsolt Csikós Most az lesz nekem is az kovetkezik.

   2. Zsolt Csikós

    Én fémig szoktam menni...

  35. YELLOW

   Nem gondoltam, hogy ennyi apróság lesz még vele. Jobbnak tűnt, mikor megnézni voltál. De így az a jó, hogy a te kezed munkája is hozzájárult ahhoz, hogy OT-s legyen.

   1. Zsolt Csikós

    MINDENEN van ennyi apróság 😃

  36. scourgeace

   Hát gyerekek...néha az ember életéből kimaradnak fontos részletek, csak azért, mert az előtt csak rossz kombinációban volt és szar volt az összhatás. Egy ilyen fontos részlet Csík, meg Göbi. Imádom a többieket is, de így lett kettőjükkel komplett a csapat. Ez most olyan, mint amikor meg vagy elégedve valamivel, és hozzáteszel valamit és érzed, hogy ez így a tökéletes! Az előző életüket nem követtem, mert annyira irritál Karotta személye, hogy e miatt kimaradtam sok mindenből. Mindegy...száz szónak is egy a vége...tökély!

  37. Attila Sound

   Ez erdekes????

   1. Tamás Vági

    Szerintem rengeteg embernek érdekes... Én minden vasicsíkot várok. Még akkor is amikor motorozás van... Szeretek szerelni berhelni de azt is ha más csinálja és csak nézem. Van h miközben Zsolt szerel és kommentál énis önkéntelenül "beszállok" és anyázok vagy szivom a fogam "belehelyezkedek" szerintem ez az a pont ahol az adás müködik. Ha nem tetszik ne nézd ennyi.

   2. Zsolti H

    Igen, én pl ezt várom egész héten.

   3. Zsolt Csikós

    Van, akinek. De el nem vett a Speedzone adásidejéből, hanem ez plusz. Eddig vasárnap nem volt semmi.

  38. lmonoki

   Hová fogod vinni vizsgáztatni? Németországba vagy Angliába? Mert hogy ez Magyarisztánban soha nem fog átmenni az tuti

   1. Zsolti H

    Eltévesztetted a házszámot, Csikósnak csomó OT-s járműve volt már, de ha nem, akkor is most a helyen kaphatna sima rendszámot.

   2. Chris19790321

    Miért ne menne át az OT vizsgán?

  39. Rudi Angi

   Az a csik szivas az elejen 😂😂😂

   1. R. Maj.

    Meg az a zene, az valami kegyetlen. Mintha anno valahol hallottam volna már.

  40. Sandoz Sandoz

   Mar csak a mecska hianyzik melole😂

  41. Sandoz Sandoz

   A pacek egy az egybe ugyan az

  42. Sandoz Sandoz

   Aa igazi hòkuszpok imitator

  43. Mr Whopee

   Egy normalis orszagban ez az auto ugy, ahogy van, atmenne OT-n. Lasd Anglia, Nemetorszag. Nalunk hagyomany a kotekedes a szervek reszerol, nehogy az allampolgarnak egyszeru legyen.

   1. Mr Whopee

    @András Arányi Nem feltetlenul a Triumph-rol beszeltem. Van veteran, amihez vannak bontott dolgok.

   2. András Arányi

    @Mr Whopee Hol kapsz te ezekből bontottak. Vannak galvanizálók, de kérdés, hogy elvállalják-e (méret), ha igen, akkor is qrva drága. Meg kellene próbálni a Surányi féle disznózsíros módszert. veszteni való nincs.

   3. András Arányi

    Amit én fontosnak tartok, hogy az egykörös fékrendszert át kell alakítani kétkörösre.

   4. Mr Whopee

    @András Arányi Ez tokeletesen igy van, nyugaton is elvarjak. A baj ott kezdodik, amikor esztetikaba kotnek bele egy oreg auton. Pl karcos krom, amibol utangyartott nincs, a bontott pedig ugyanilyen.

   5. András Arányi

    @Mr Whopee Az öregedő anyagokat, főleg ha quasi létfontosságúak, ki kell cserélni. Persze egy kis "patina" nem számít.

  44. Dreamer

   Csík, én értem, hogy veteránvizsga, de amúgy nincs ez túllihegve? A veteránvizsgán csak egy hibátlan múzeumi tárgy mehet át? Egy olyan autó amit időnként használnak az már nem? A munkahengerek alatti javítás jogos, a kormány perselyezése jogos, de azok a picsányi leverődések, karcok stb. Ezek miatt már egy nagyrész eredeti autó megbukhat? Ennek némileg ellentmond, hogy személyesen ismerek olyan motort ami ot rendszámmal rendelkezik és a vizsgakor is modern CDI gyújtással (ami nem gyári) jelent meg és megkapta a minősítést...

  45. Petkov Sztojan

   Sziasztok Speedzone Zsolt Csikós Jó, jó megértjük elég volt ez is most, szépen össze fog állni az a Triumph, 👍.....

  46. Sandor Gera

   Na kösz a videót😉🤗

  47. lászló Nagy

   Szia Zsolt. Gépi autómosó is tudja az alváz mosást ahhoz nem kell megemelni. Bár nem tudom ,hogy mennyire hatásos. Azt nem tudom ,hogy merre vannak az autómosók mert már 12 éve nem élek Magyarországon. Remélem hamarosan menetkészen lesz a Triumph . Hajrá 👍

   1. lászló Nagy

    @András Arányi Igen ,igazad van . Se íz se bűz...... Na de az a sok ártalmas anyag ami a vízben van. Vegyük például a klór . Na az keményen gyilkolja a szervezet és sok más ami a csapvízben van. Amúgy meg ami kell a szervezetnek az te magad megveszed . Például tiszta só , kálcium és még sorolhatnám ( vitaminokat ) . De ahogy látom sokmindenben jártas vagy . Szerintem ezt nem kell írni... Amúgy javaslom ha eddig nem próbáltad , tegyél próbát és érezni fogod a változást . Ha van saját desztillálod akkor használd...

   2. András Arányi

    @lászló Nagy Bocsáss meg, pontatlan voltam. Kémiailag abszolút tiszta víz nincs. Amennyire tudom, a legtisztább vizet, félvezető tisztaságút fordított ozmózissal állítják elő. Az orvosi gyakorlat desztillált vizet használ. A csapvíz nem steril. egy kevés baci mindig van benne, de azokat már megszoktuk. Bizonytalan eredetű vizet ezért kell felforralni. Ennek a kínaiak a mesterei. Egyébként ezeknek az ionmentesített vizeknek se ízük, se bűzük, mint a pénteki szarnak. A (quasi) természetes vizekben fontos ásványi anyagok vannak.

   3. lászló Nagy

    @András Arányi De a lényeget nem írtad. Hogy milyen vízet használnak ? Gondolom tiszta vizet , desztillált vízet ?! Jól tudom ?

   4. lászló Nagy

    @András Arányi 👍👍.

   5. András Arányi

    @lászló Nagy Ne haragudj, de a fiziológiás sóoldatban 0,9% Na Cl van. Ma már inkább a Ringer oldatot használják, amelybe még jó pár egyéb is van.

  48. Galantai Thomas

   Egyre jobban tetszik ez a kis ékszerdoboz. 👍

  49. svhweighoffer david

   vegyetek már Csiknak 1 teleszkopos telefontartót azt szélvédöre felrakja kivülről tud videózni a srác a motortérben :)

  50. Gábor Kolozsi

   Gratulálok!!! Már lehet látni a fényt az alagút végén. Kitartás gyönyörű lesz

  51. Alex Official

   Nem az a Speedzone már amiért megszerettem…

   1. laszlo simon

    Csak óvatosan :) , tegnap ugyanezt fejtegettem......amit kaptam...

  52. Viktor Nyerges

   Egressy úton a régi posta járműtelepen is csinálnak alvázmosást. Még hangulatban is megy a hely az autóhoz, talán az emelő is egyidős vele :D

   1. Viktor Nyerges

    @Zsolt Csikós facebook-on küldtem telefonszámot is.

   2. Zsolt Csikós

    Szuper! Ott van ismerős is.

   3. KT_2006

    ezt nem tudtam, köszi

  53. András Aradi

   10:32 nekem is ez a rámpa van :D

  54. Gábor Kalmár

   Háát iigeeeen,nem egyszerű az alváz mosás. Én mindig úgy csinálom,hogy ások egy gödröt és szépen fölé állok,kényelmesen le tudom patentólni az alvázvédő patentokat majd miután mosógépbe kimostam egyszerűen csak vissza a helyére,gödör betemet és kész a mutatvány.

  55. Jusztin Péter

   Azért bátran rá tetted akkura, az alu alkatrészt :-)

  56. Zoltán Hencz

   Minden elismerésem csìk kitarttàs jó lesz a verda!!🤞👏👏👍

  57. László Orsós

   Szép lesz ha kész lesz! Nyuszi jól van? Köszönjük az élményt!

   1. László Orsós

    @Zsolt Csikós Kellemes Portyázgatást!

   2. Zsolt Csikós

    Remélem, mi a Pannon Portyán vagyunk még Hajós táján, Csibészt rég láttam.

  58. jocking3

   Öööö... A fékfolyadék nem rohasztja a fémet. A fékfolyadék leszedi a festéket, és az így védelem nélkül maradt lemez nagyon gyorsan elkezd rohadni a levegő páratartalmától is.

  59. Péter Keszthelyi

   Ne pakolj olyan tárgyakat és szerszámokat az akkumulátorra amik vezetik az áramot!

  60. Szentgyörgyi Dezső

   Az Old Timer vizsgán, ha a konstrukciós butaságokat megkíséreled szakmailag helytállóan kijavítani, nem férgelni, tákolni, akkor még átmehet a járgány, ha jól sikerül?

   1. Zsolt Csikós

    Persze, hogyne! Azért csinálom 😃

  61. Laszlo Kocsis

   Kint a Szentmihályi úton az Erdőkerülő sarok környékén van egy komoly mosó, ahol aknából tudnak alsót mosni. (Ha még megvan, kb. 10 éve mosattam ott, alaposak...)🙃 Update: Maja Kft. Erdőkerülő u. 47. Szentmihályi sarok. / google maps

   1. KT_2006

    köszi.

  62. Misi

   Magyar nyelvünk szépségei: "Csikós Zsolt vagyok ... v1: öregautós csávó, vagy v2 öreg-, autós csávó, nem mindegy Zsolt, kérünk pontosan fogalmazni :) Mint a könnyűfém felni vs könnyű fémfelni, mikor fel kell hozni így tavasszal a nyári alufelniket a pincéből és levinni a téli ugyancsak alufelniket, akkor tudod, hogy könnyűfém, de valami rohadt nehezek. Jó volt a műsor, mint mindíg, a vasárnapok egyik fénypontja, kár, hogy ilyen rövid.

  63. jó nekem

   Köszönöm szépen a feltőltést. Nagyon szép lesz. Nagyon űgyes én kiegyengedted a kormány rúdat. Gratulálok.

  64. István Forgó

   Pannon portya, pannon portya, nem érzed, hogy kurva sokszor mondtad ki?!?

   1. Zsolt Csikós

    Nem, mert öt külön napon készült a videó.

  65. abc 123

   A cim evidens, hiszen a csiga huzza a csikot.

  66. Sándor Ács-Tari

   Koszi Csik ezt a kis osszefoglalot is. Egy otlet neked illetve a Pistaektol kerhetnel egy fejkamerat es akkor jobban tudnad a kezeiddel mutogatni a dolgokat, nem tudom h megoldhato e. Amugy alakul a Triumpf (bocs ha rosszul irtam) szepen aprankent :) hajra

   1. R. Maj.

    @Sándor Ács-Tari Nem hinném , hogy elolvassa a kommenteket. Semmi ideje kb. nem lehet ezekre, ahogy hallod is a videóból. Ezért gondoltam arra, hogy felesleges a beirkálás. István a,z aki még veszi a fáradtságot és szokott visszaírni egyébként. Beszéltem már vele a lakóautójáról. Ennyi. Minden jót Sándor!

   2. Sándor Ács-Tari

    @R. Maj. te ennyire kozelrol ismered hogy tudod konkretan h nem olvassa el egy reszet a kommenteknek? Az h nem valaszol egy dolog, nem feltetlen az az "okos telefonon potyogok" tipus :) de nem is azert kedvelem/kedveljuk :) ;)

   3. R. Maj.

    Volt már, hogy valakinek visszaírt a Csik? Szerintem nem jellemző rá. Különösebben nem érdekli a sok beirkálás szerintem. De igaza is van. Neki ez csak meló - megcsinálja, aztán kész.

  67. Illyés Bálint

   Nem tudom, hogy mennyire segítség, de az Asia Center után egy kicsivel van egy mosó, ahol végeznek alvázmosást is: www.maja-automoso.hu/

   1. Szabolcs 83

    @András Arányi Igen nem maradt látható sár.

   2. András Arányi

    @Szabolcs 83 Tökéletes. Gondolom azokból rohadt résekből is kivereted a sarat. Régen lófasz volt, nem alvázvédelem. A kocsi alját orsóolajjal lefújták. Igaaz, hogy nem is sóztak.

   3. Szabolcs 83

    Én amikor autót mosok, nagynyomásúval tökéletesen meg tudom mosni az alját is. Hátulról elöérek a hátsó futóműig, elölről jól beérek az első futómű után, kétoldaltól meg megvan a maradék. Ezt míndig megcsinálom és amikor föl van emelve az autó, azt tapasztalom, hogy enni lehetne az aljáról. Ez rozsdavédelem szempontjából többet ér mint bármiféle alvázvédelem. Persze ez tipusfüggő is. Pl. A Stelviómban vagy az 5-ös BMW-men ez egy kicsit macerásabb de a rövidebb illetve magasabb autókon gyerekjáték...

   4. András Arányi

    @Zsolt Csikós Az alvázmosás (kézi) qrva fontos. Ha kaszni koszos, hát Istenem. De a sós sár az alján sohasem szárad meg, csak csámcsog.

   5. Zsolt Csikós

    Nagy segítség! Kösz.

  68. Gyula Szabó

   Milyen órád van? Mi lett a digitális Seikoval?

   1. Gyula Szabó

    @Zsolt Csikós Értem, köszönöm!

   2. Zsolt Csikós

    Az nyilván megvan. Csak egy másik forgatásról estem be, ahhoz felvettem a 7002-t

   3. Pal Ravasz

    Vagy egy 7002 seiko

   4. Pal Ravasz

    Szerntem egy skx mod.

  69. Laszlo Kocsis

   7:50 - az ablaktörlő mechanikai és angol geopolitikai összefüggései... (Itt azért letettem a szemüveget és kiszaladtam kv-t főzni a cigihez.)🙃🙃🙃

   1. János Pető

    Ott én is megvilágosodtam! A történelem rejtett összefüggései döbbenetesek tudnak lenni! 😂 🤣

   2. Csakegy Senki

    Csodalkozunk ezen? Meg most a XXI dik szazadban Brexit utan még mindig kulon csapbol folyik a hideg es a melegviz....

   3. Alex Jagodits

    🤣😂😅

  70. Vas Dezső

   Nagyon jól alakul.!

   1. András Arányi

    Ami azt illeti, én kipróbálnám a Surányi? által javasolt krómtisztítást. Disznózsírral bekenni, két hétig rajtahagyni, majd letörölni. Sokat nem veszthetsz vele.

  71. madrian

   - Ma tovább alszok. **értesítés** - Mégsem.

   1. R. Maj.

    Aludj nyugodtan egy jóízűt! Felvételről tudod amúgy is megnézni.

   2. jó nekem

    😃

  72. János Illés

   A nap fénypontja!

   1. KIPUFOGÓ SZERVÍZ BUDAFOKON

    Fém pontja.